Djævelens Lærling Lydbog

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Mofibo

Hør Djævelens Lærling som lydbog gratis

Djævelens lærling lydbog
Mofibo vurdering:
4.9/5

Er du enten teenager som leder efter din næste bog eller er du forældre, der leder efter en bog til sit barn? I så fald har Kenneth Bøgh Andersen med Djævelens Lærling givet en fantastisk mulighed for at blive fanget i et helt andet univers, der bestemt kan få tankerne væk fra hverdagen. Det er også let at identificere sig med Filip Engell og bogen formår således også at give en form for øget selvtillid, når man hører, at selv Filip Engell – skolens artige drenge – kan lære, hvordan man er en ”bad boy”. Fordelen ved at høre lydbøger for børn er særlig stor, eftersom læsetempoet endnu ikke er på niveau med en voksen. Det er således relativt svært for et barn at komme igennem en hel roman og langt lettere, hvis man kan nyde bogen som lydbog. Du kan høre Djævelens Lærling gratis på Mofibo. Nedenfor kan du læse hvordan.

Mofibo tilbyder en gratis prøveperiode. Alt du skal gøre er således at klikke på ”hør gratis her” og følge instruktionerne, når du kommer ind på hjemmesiden. Hvis du afmelder dig fra abonnementet inden prøveperiodens udløb betaler du 0 kr. Vi på Gratislydbog.dk har selv et abonnement som vi er rigtig glade for. Af den grund anbefaler vi selvfølgelig, at du fortsætter med lydbogstjenesten efter prøveperiodens udløb, hvis du har nydt muligheden for let at høre lydbøger online. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med den fantastisk bog, Djævelens Lærling!

  • Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen
  • Indtalt af: Kenneth Bøgh Andersen
  • Varighed: 8 timer og 12 minutter

Introduktion: Djævelens Lærling

Hvad sker der efter døden? Er der blot ingenting eller kommer vi rent faktisk i enten himlen eller helvede baseret på vores gerninger i det jordiske liv? I Djævelens Lærling som lydbog ser vi, hvordan Kenneth Bøgh Andersen præsenterer livet efter døden som et fantasifuldt eventyr.

Vi følger drengen Filip Engell, der ironisk nok ender med at havne i helvedet efter at være kørt ned. Han møder kort tid efter helvedets vogter Skumleskæg, der leder Filip op til sin nye læremester, helvedets leder, Lucifer. Turen dertil inkluderer en kort rundtur i helvedet, hvor Filip ser, hvordan døde personer straffes med enten piskeslag, bliver begravet levende og andre afstraffelsesmetoder. Alt sammen baseret på, hvilke synder de begik i deres jordiske liv.

Gennem vores ungdom har vi på Gratislydbog.dk læst Djævelens Lærling flere gange. Dertil også de andre bøger i romanserien ”Den Store Djævlekrig”. Djævelens Lærling kan kategoriseres som en ungdomsbog, der tager fat i temaer som mobning, ondskab, livet efter døden og kærlighed. Vi følger Filip, der i skolen plejede at være en engel (som efternavnet antyder), men bliver lært op i ondskab af den ondeste djævel af dem alle. Bogens definition af ondskab er dog langt fra, hvordan vi generelt definerer ondskab. Filip lærer, hvordan man laver såkaldte drengestreger. På den måde leverer bogen et budskab om, at man godt kan bryde reglerne indimellem og at man som barn ikke behøver at lytte til alt som ens forældre siger.

Scroll to Top