Lydbøger » Djævelens Lærling

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Djævelens Lærling Lydbog

4.9/5

Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du enten teenager som leder efter din næste bog eller er du forældre, der leder efter en bog til sit barn? I så fald har Kenneth Bøgh Andersen med Djævelens Lærling lydbog givet en fantastisk mulighed for at blive fanget i et helt andet univers, der bestemt kan få tankerne væk fra hverdagen. Det er også let at identificere sig med Filip Engell og bogen formår således også at give en form for øget selvtillid, når man hører, at selv Filip Engell – skolens artige drenge – kan lære, hvordan man er en ”bad boy”.

Fordelen ved at høre lydbøger for børn er særlig stor, eftersom læsetempoet endnu ikke er på niveau med en voksen. Det er således relativt svært for et barn at komme igennem en hel roman og langt lettere, hvis man kan nyde bogen som lydbog. Du kan høre Djævelens Lærling lydbog gratis på f.eks. Mofibo eller Bookbeat. Nedenfor kan du læse hvordan.

De fleste lydbogstjenester tilbyder en gratis prøveperiode. Alt du skal gøre er således at følge anvisningerne her på siden og følge instruktionerne, når du kommer ind på hjemmesiden. Hvis du afmelder dig fra abonnementet inden prøveperiodens udløb betaler du 0 kr.

Vi på Gratislydbog.dk har selv et abonnement som vi er rigtig glade for. Af den grund anbefaler vi selvfølgelig, at du fortsætter med lydbogstjenesten efter prøveperiodens udløb, hvis du har nydt muligheden for let at høre lydbøger online. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med den fantastisk bog, Djævelens Lærling lydbog!

Informationer:

Oplæser: Kenneth Bøgh Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 8 timer og 12 minutter

Djævelens Lærling: handling

Hvad sker der efter døden? Er der blot ingenting eller kommer vi rent faktisk i enten himlen eller helvede baseret på vores gerninger i det jordiske liv? I Djævelens Lærling lydbog ser vi, hvordan Kenneth Bøgh Andersen præsenterer livet efter døden som et fantasifuldt eventyr.

Vi følger drengen Filip Engell, der ironisk nok ender med at havne i helvedet efter at være kørt ned. Han møder kort tid efter helvedets vogter Skumleskæg, der leder Filip op til sin nye læremester, helvedets leder, Lucifer. Turen dertil inkluderer en kort rundtur i helvedet. Her ser Filip, hvordan døde personer straffes med enten piskeslag, bliver begravet levende og andre afstraffelsesmetoder. Alt sammen baseret på, hvilke synder de begik i deres jordiske liv.

Gennem vores ungdom har vi på Gratislydbog.dk læst Djævelens Lærling lydbog gratis flere gange. Dertil også de andre bøger i romanserien ”Den Store Djævlekrig”. Djævelens Lærling kan kategoriseres som en ungdomsbog, der tager fat i temaer som mobning, ondskab, livet efter døden og kærlighed. Vi følger Filip, der i skolen plejede at være en engel (som efternavnet antyder).

Han bliver dog nu lært op i ondskab af den ondeste djævel af dem alle. Bogens definition af ondskab er dog langt fra, hvordan vi generelt definerer ondskab. Filip lærer, hvordan man laver såkaldte drengestreger. På den måde leverer bogen et budskab om, at man godt kan bryde reglerne indimellem. Som barn behøver man ikke at lytte til alt som ens forældre siger.

Om forfatteren: Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen er en dansk forfatter, som primært skriver gyserhistorier i teenagehøjde. Da han var barn, boede han lidt forskellige steder, herunder Henne, Snekkersten og Ringsted. Han har været lidt forskellige steder, ligesom han har været ved lidt forskellige forlag.

Den første bog han skrev hed Nidhugs slaver, som han forgæves pitchede til et hav af forlag. Selvom drømmen var at blive forfatter, så læste han til lærer mens han prøvede at skubbe sig frem i forfatterverdenen. Det var i 2000 at han fik sin debut med hans fantasy-trilogi Slaget i Caïssa.

Han har skrevet over 35 bøger, som bliver udgivet over hele kloden. Så i dag lever han af at være forfatter, præcis som han drømte om. Samtidig nyder han tilværelsen med hans kone og børn, og bliver ved med at udgive flere og flere bøger. For at høre noget af Kenneth Bøgh Andersens værker, kan du lytte til Djævelens lærling lydbog.