Lydbøger » Djævlen er en løgner

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Djævlen er en løgner Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jørgen Gunnerud

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du klar til en ny krimiserie, der kommer til at holde dig vågen hele natten med flere og flere misvisende ledetråde, der hele tiden peger på den ene eller anden mistænkte? Djævlen er en løgner er den første bog i krimiserien om Magnus Akselsen, som i denne første bog skal opklare en politikers mærkværdige død. Og som sagen udvikler sig, kommer der flere og flere hemmeligheder frem i lyset, som ingen havde set komme.

Djævlen er en løgner tager læseren med på en sag, der vender en by på hovedet, og hvor løgne bliver afsløret i flæng, mens læseren blot kan forsøge at følge med gennem siderne.

Informationer:

Oplæser: Jens Jørn Spottag
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 17 minutter

Djævlen er en løgner: Handling

I Djævlen er en løgner lydbog møder læseren Magnus Akselsen for første gang. Hans liv har indtil nu været ganske uforstyrret, til trods for sin rolle som lensmand i hjembyen. Men alt det kommer til at ændre sig, da en lokal politiker bliver fundet myrdet i byen. Magnus Akselsen sætter sig selv på sagen med det samme i Djævlen er en løgner lydbog gratis, og der går ikke lang tid, før han også har en mistænkt i tankerne.

I Djævlen er en løgner lydbog er det den farverige politiker, Aina Gamst, som findes myrdet. Ikke nok med at nogen har slået hende ihjel, de har også frarøvet hende alt sit tøj, og hendes lig findes derfor nøgen. Kan det have noget med hendes mord at gøre? Ifølge Magnus Akselsen betragter han det som en indlysende sag, og han har straks en mistanke om gerningsmanden.

Men som efterforskningen udvikler sig i Djævlen er en løgner lydbog gratis, kommer det frem i lyset, at tingene ikke altid er, som de ser ud til. Afsløring efter afsløring åbner op for et helt netværk af hemmeligheder i den lille by. Løgne kommer til overfladen. Ting der før blev efterladt i det usagte, bliver nu råbt fra vejhjørnerne. Magnus Akselsen indser, at det er op til ham at få ro i den lille by igen, inden tingene løber løbsk. Og ikke nok med det, så er der stadig en morder på fri fod i Djævlen er en løgner lydbog. Der var aldrig nogen, der havde regnet med, at politikeren Aina skulle være til mere besvær i efterlivet, end da hun rent faktisk var i live.

Om forfatteren: Jørgen Gunnerud

Djævlen er en løgner er den første i en ny serie om Magnus Akselsen, og som er skrevet af Jørgen Gunnerud. Jørgen Gunnerud er født og opvokset i Norge, og siden sin forfatterdebut i 1994 har han skrevet et dusin af bøger, hvoraf det først er i senere år, at hans bøger er blevet oversat til dansk.

Men nu kan danskerne få lov til at læse hans krimiserie om Magnus Akselsen, der begynder med bogen Djævlen er en løgner, og som fortsætter med titlerne Ske din vilje og Mistanken. De tre kriminalromaner er indtil videre de eneste bøger, der er oversat til dansk.