Lydbøger » Djævlen sover aldrig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Djævlen sover aldrig Lydbog

3.9/5

Forfatter: Magnus Boding Hansen

lydbog og e-bog

Introduktion

Magnus Boding Hansen er bedst kendt som korrespondent for Weekendavisen, hvor han har arbejdet med Latinamerika. Nu er forfatteren tilbage med udgivelsen af Djævelen sover aldrig, hvor han igen dykker ned i den latinamerikanske kultur i en historie, der går på tværs af tre lande. Det er faktisk også forfatteren selv, der har oplæst Djævelen sover aldrig lydbog.

Lyt til Djævelen sover aldrig lydbog gratis og følg med i historien, hvor en kvinde forsvinder. To dage senere findes en grædende baby i en vejkant med to telefonnumre skrevet på sin arm. Dette bliver startskuddet på en hæsblæsende og farefuld færd, hvor Hansen inden længe finder sig i sporene af det drabelige Sinaloakartel i Djævelen sover aldrig lydbog.

Informationer:

Oplæser: Magnus Boding Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 4 timer og 7 minutter

Djævelen sover aldrig Handling

Weekendavisens korrespondent i Latinamerika ved navn Magnus Boding Hansen står bag Djævelen sover aldrig. I denne bog ser han nærmere på Latinamerika, hvor der ofte begås mord. Faktisk er Latinamerika en af de mest voldelige verdensdele, og i Djævelen sover aldrig har Magnus Boding Hansen sat sig for at finde ud af, hvorfor dette er tilfældet.

Djævelen sover aldrig indledes med, at en kvinde er forsvundet. Der går dog kun to dage, også bliver lokalsamfundet endnu mere chokeret. Her bliver en grædende baby nemlig fundet lige ved siden af en motorvej i Mexico. Den lille, grædende baby, som findes i Djævelen sover aldrig, har skrevet to telefonnumre på sin arm. Der er stor usikkerhed om, hvem der står bag dette, og hvem de to telefonnumre tilhører.

Det fortælles i Djævelen sover aldrig lydbog, at en lokal advokat hører om den mystiske forsvinden, før politiet gør det. Sammen med denne advokat går Magnus Boding Hansen nu i gang med at lede efter morderen. Dette bliver starten på en rejse ind i en voldelig kultur, som Hansen forsøger at forstå.

Hansen har et ønske om at forstå, hvorfor Latinamerika har udviklet sig så voldeligt, og i Djævelen sover aldrig forsøger at give svar på disse spørgsmål. Djævelen sover aldrig lydbog fortæller en historie, der hurtigt kommer på sporet af Sinaloakartellet. Undervejs høres der diverse fortællinger fra det virkelige liv, såsom en brasiliansk mor, der bliver forsøgt at den voldelige livsstil.

Lyt til Djævelen sover aldrig lydbog gratis og få del i en spændende rejse, der går gennem Mexico, Brasilien og Venezuela i forsøget på at forstå, hvad det er, der foregår i Latinamerika.

Om forfatteren: Magnus Boding Hansen

Den danske journalist og korrespondent for Weekendavisen står bag Djævelen sover aldrig. Her arbejder han med Latinamerika, hvilket også er det, som Djævelen sover aldrig handler om. Han har tidligere også rapporteret fra Sydsuda, Baskerlandet, Nordirland, Somalia og Haiti. Udover at være Latinamerika korrespondent har Martin Boding Hansen også arbejdet som chefredaktør hos RÆSON.

CV’et tæller desuden arbejdsgivere som Deadline og DR P1, hvor han tidligere optrådte jævnligt. Boding Hansen tidligere udgivet ”De lytter ikke – politikernes udenomssnak – spot den, stop den”, der udkom i 2015. Nu er han så tilbage med udgivelsen af Djævelen sover aldrig, der udkom i 2021.