Lydbøger » Dobbeltliv

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Dobbeltliv Lydbog

4.4/5

Forfatter: Iris Mårtenson

lydbog og e-bog

Introduktion

Når der dukker historier op i medierne om mænd eller kvinder, der har levet mere end et liv, sidder de fleste af os tilbage med en følelse af at være lettet. For gudskelov er det ikke sket for os selv. Men tænk hvis det en dag skete for dig? Det er præcis, hvad historien i Dobbeltliv fortæller om. Det er Iris Mårtenson selv, der fortæller sin historie i Dobbeltliv.

Det er en historie, som starter romantisk og idyllisk med spontane kærlighedserklæringer, der fra den ene dag til den anden udviklede sig til grove, fysiske overgreb i Dobbeltliv. Det er en barsk historie, men som ikke desto mindre er nødvendig at fortælle for Iris Mårtenson for at bearbejde chokket.

Informationer:

Oplæser: Laura Drasbæk
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 37 minutter

Dobbeltliv: Handling

Det kan påstås, at Dobbeltliv lydbog er en fortælling i to dele. Her er den ene halvdel af fortællingen den smukke historie om en mand og en kvinde, der forelsker sig hovedkulds i hinanden, og som nogle vil sige forlover sig alt for hurtigt. Det er en historie om en helt almindelig hverdag med sin husbond og de børn, der bliver en del af deres nye liv i Dobbeltliv lydbog gratis. Indtil den dag der bankes på døren.

Er det her, han bor? Er det spørgsmål, der vælter hele den verden omkuld og tvinger sandheden frem i lyset. Pludselig opdager Iris Mårtenson, at hendes mand har levet efter et helt andet princip, der går ud på, at en ny dag er lig med et nyt liv. Med den afsløring ændrede livet sig drastisk for Iris og hendes lille familie i Dobbeltliv lydbog.

Da manden blev opdaget i sine løgne, begyndte hans vanvid at stige til overfladen med foruroligende fart. Han lovede Iris guld og grønne skove, hvis bare hun lod være med at rode i hans fortid og hans personlige ejendele. Men lige meget hvad, kunne Iris ikke overse den sandhed, som havde stukket sin lange næse ind i hendes virkelighed.

Dobbeltliv lydbog gratis fortæller historien om, hvordan Iris begyndte at blive udsat for chikane på flere områder, indtil hun fik nok og besluttede sig for, at hun ville afsløre alt om den mand, hun troede hun kendte og elskede. Det ledte til den ene afsløring efter den anden, som fik Iris til at løbe for sit og sine børns liv i Dobbeltliv lydbog.

Om forfatteren: Iris Mårtenson

Dobbeltliv er den slags historie, som ikke burde være nødvendig at fortælle. Men måske er det nok også præcis derfor, at Iris Mårtenson har valgt at fortælle sin personlige historie på denne måde.

Dobbeltliv er den eneste bog fra Iris Mårtenson, men den er ikke det mindre vigtig eller rørende at læse. Samtidig er det en barsk historie om en virkelighed, som burde være usandsynlig, men som flere og flere mennesker opdager, er en del af deres virkelighed.

Dobbeltliv kunne være en spillefilm, men i lang tid var det blot hverdagen for Iris Mårtenson. Indtil hun endelig kunne slippe ud af det, for i dag at kunne fortælle sin historie til resten af verden.