Lydbøger » Død joker

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Død joker Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne Holt

lydbog og e-bog

Introduktion

Død joker er den femte bog i serien om Hanne Wilhelmsen, der denne gang bliver sat på en sag, der kræver, at hun bruger alle kendte og ukendte metoder for at finde de rette svar. Det er en sag, der er så uvirkelig, at Hanne får svært ved at finde rundt i begivenheder, der lader til at blande sig sammen på kryds og tværs, som ikke på nogen kronologisk måde giver mening.

Død joker er er en historie om at finde frem til en sandhed, som Hanne skal afgøre med sig selv, om den er det værd. For visse sandheder kan ende med at ændre for meget for enkelte personer, selv uden det koster liv i Død joker.

Informationer:

Oplæser: Chili Turèll
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 53 minutter

Død joker: Handling

Død joker lydbog starter med en død, som mange andre krimier også gør. Denne gang er det hustruen til den prominente advokat, Sigurd Halvorsuds, der er ofret for en makaber død. Midt på stuegulvet ligger resterne af hustruen, som blev halshugget på voldsom maner med et samuraisværd. Selvsamme samuraisværd er stadig til stede på gerningsstedet, og det er Halvorsuds selv, der sidder med det, da politiet ankommer i Død joker lydbog gratis.

Det sætter straks gang i en lang række af mistanke, og advokaten Halvorsuds er den første, der bliver mistænkt for at have slået sin hustru ihjel. Blodet der dækker ham fra top til tå, gør ikke ligefrem noget godt for hans vedvarende holdning om, at han er uskyldig. Han siger, at han så, hvad der skete i Død joker lydbog, og at han kan give navnet på hustruens morder. Problemet er bare, at det navn han giver, er en mand, der blev retsforfulgt for flere år siden, og som for nylig også begik selvmord.

Hanne Wilhelmsen bliver sat på sagen, og det er en, hvor hun har behov for al den hjælp hun kan få i Død joker lydbog gratis. Det hjælper ikke på hendes sag, eller Halvorsuds påståede uskyld, at endnu et offer bliver fundet halshugget ganske kort tid efter. Hvilke sammenhæng kan hustruen og den ny døde journalist have?

Som om efterforskningen af disse brutale mord ikke var nok, må Hanne også håndtere en række problemer i sit privatliv, da Cecilie pludselig bliver terminalt syg i Død joker lydbog. Nu bliver Hanne nødt til at sortere i sine prioriterer, og spørge sig selv, hvad der er vigtigst.

Om forfatteren: Anne Holt

Anne Holt vil for rigtig mange krimielskere være en af Skandinaviens bedste krimiforfattere. Før hun begyndte at dedikere sin tid til at skrive krimier, har hun tidligere arbejdet som jurist med sin egen praksis. Hun udgav sin første krimi om Hanne Wilhelmsen allerede tilbage i 1993, den første om Hanne Wilhelmsen, Død gudinde, hvor det var ganske specielt at kunne læse om en lesbisk politibetjent på denne måde.

Serien har udviklet sig betydeligt siden da, men en ting er konstant i hver eneste bog fra Anne Holt, inklusive Død joker, og det er, at den er umådeligt svært at lægge fra sig, når først du begynder på den.