Lydbøger » Død mands tango

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Død mands tango Lydbog

4/5

Forfatter: Geir Tangen

lydbog og e-bog

Introduktion

En række forfærdelige mord sker i den lille norske by ved navn Haugesund, og der er en mærkelig sammenhæng mellem alle mordene. De bliver nemlig alle dræbt af deres største frygt. Så gerningsmanden, eller gerningsmændene, skal jo kende alle ofrene, for at kunne vide hvad de frygter mest.

Journalisten Viljar Ravn Gudmundsson, og politiefterforskeren Lotte Skeisvoll står midt i et dilemma: de skal tilstå mordet på Geirmund Bakken, som var en nynazist de slog ihjel, eller også skal de lade en anden tage straffen, og det er ikke hvem som helst, men en hjemvendt IS-kriger.

Efterhånden begynder der at ske mærkelige ting for Viljar, mens han fokuseret på sit arbejde, og inden længe skal Lotte også se sig over skulderen konstant. Det går nemlig op for hende, at hun deler fortid med de 2 personer som er dræbt. For at høre mere kan du lytte til Død mands tango lydbog.

Informationer:

Oplæser: Thomas Guldberg Madsen
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 10 timer og 6 minutter

Død mands tango: Handling

Død mands tango er afslutningen på trilogien om Viljar og Lotte, og denne afslutning er både nervepirrende og uforudsigelig. Efter mordene begynder at ske i den norske by, bliver det hurtigt tydeligt hvilke motiver der ligger af. Foragt, hovmod, svig og fejhed ligger til grund for alle de mystiske mord der sker i løbet af bogen.

Viljar har stor succes med den podcast-serie han har valgt at lave, hvor han gennemgår gamle sager, som tager udgangspunkt i personer som er forsvundne. Mens det går godt for Viljar, så kan man ikke sige det samme om Lotte. Hun er delvis sygemeldt, og har meget svært ved at vende tilbage til arbejdet. Men hun kan ikke lade vær med at sige ja, når hun bliver spurgt om hun vil hjælpe med at opklare de mord der sker. For at høre hvad der videre sker i Død mands tango, kan du høre Død mands tango lydbog gratis.

Død mands tango er opbygget af kapitler, hvor man følger de forskellige medvirkende personer. I nogle af kapitlerne følger man endda morderen, så man kan komme i gang med gættearbejdet. Plottet i Død mands tango er intet mindre end genialt, og Tangens beskrivelser og skrivemåde er fantastisk. Måden han skriver på, er meget gribende, og man har virkelig svært ved at lægge bogen fra sig. Som læser kan man nærmest sige, at man hele bogen igennem får udleveret nogle brikker. Og når bogen når sin slutning, bliver disse brikker lagt sammen til et overraskende puslespil, hvor et helt utænkeligt mønster bliver til med alle brikkerne. For at høre mere, kan du lytte til Død mands tango lydbog.

Om forfatteren: Geir Tangen

Geir Tangen, som er forfatter bag Død mands tango, er en norsk forfatter og blogger. Derudover er han lærer, journalist og familiefar. Han er en travl mand, med mange talenter. Specielt hans krimibøger har fået stor succes udenfor Norge, og de udgives i dag i 15 lande.

På sin blog skriver Tangen om alle de bøger han læser, og han giver anmeldelser af diverse bøger. Bloggen er yderst populær i Norge, hvor den er med til at give nordmændene inspiration til den næste bog.
Udover Død mands tango, har han skrevet andre bøger i serien, men han er også begyndt på en helt ny serie nu, som udkom i starten af 2021.