Lydbøger » Døden er kun et øjeblik

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Døden er kun et øjeblik Lydbog

4.2/5

Forfatter: Lisa Holmfjord

lydbog og e-bog

Introduktion

Døden er kun et øjeblik er Lisa Holmfjords debut som romanforfatter. Men sin baggrund som socialrådgiver og sin erfaring med vold mod kvinder blandt andet som direktør for Dansk Kvindesamfunds Krisecentre ved Lisa Holmfjord virkelig, hvad hun snakker om, når hun beskriver hovedpersonen Esthers kvaler med sin voldelige mand, lægen Andreas.

Esther flygter i starten af Døden er kun et øjeblik lydbog fra sin mand, og hun ender på krisecenter. Men det er ikke kun en dans på roser. Lyt her til Døden er kun et øjeblik lydbog gratis, hvis du er vild med thrillere og kan lide idéen om, at forfatteren har et indgående kendskab til sit tema.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 8 timer og 47 minutter

Døden er kun et øjeblik: Handling

I Døden er kun et øjeblik møder vi hovedpersonen Esther, der lever i et voldeligt ægteskab. Hendes højtstående og respektere mand, lægen Andreas, banker Esther, der flygter på krisecenter. Blot fordi at hun er væk fra ham fysisk betyder det dog ikke, at han ikke stadig har magt over hende psykisk. Esther frygter den dag, Andreas modtager skilsmissepapirerne, for Esther er sikker på, at han aldrig vil give slip på hende. En dag opdager de andre kvinder på centeret da også, at Esther er forsvundet.

I Døden er kun et øjeblik lydbog møder vi også privatdetektiven David, der efter at være blevet fyret fra politiet har bestemt sig for at udføre sit arbejde som ene mand. David bliver kontaktet af en nordsjællandsk kvinde, der har en opgave til ham. David ender med at afslå tilbuddet men kommer på bedre tanker, da det går op for ham, at han har noget personligt at vinde i sagen. Det drejer sig nemlig om en person, som David engang selv har svigtet.

Døden er kun et øjeblik lydbog er for dig, der er vildt med bøger om løgne, intriger og hustruvold. Det er en barsk roman, der i høj grad også handler om psykisk vold og konsekvenserne ved at være på et krisecenter. Her går Esther mere eller mindre i hundene. Hun drikker, har psykiske problemer og kommer dårligt ud af det med de andre kvinder. Så hvis du er vild med psykologiske thrillere, kan du læse Døden er kun et øjeblik lydbog gratis her på siden.

Om forfatteren: Lisa Holmfjord

Lisa Holmfjord er uddannet socialrådgiver, og Døden er kun et øjeblik er hendes debutroman fra 2020. Holmfjord har dog altid betragtet sig selv som forfatter – også selvom hun ikke har skrevet en bog før nu. Fra hun var helt lille har Holmfjord beskæftiget sig indgående med skrivning og litteratur. Så snart hun var gammel nok, fik hun et børnelånekort til biblioteket og har siden været storforbruger af romaner.

Lisa Holmfjord har selv udtalt, at en god bog for hende er én, der både underholder og gør hende klogere. Om hun med debutromanen Døden er kun et øjeblik har opnået denne balance, kan kun læseren vurdere.