Lydbøger » Døden i kurbadet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Døden i kurbadet Lydbog

4/5

Forfatter: Anna Grue

lydbog og e-bog

Introduktion

I bogen Døden i kurbadet finder Anne-Maj Mortensen et lig. Liget er af en kvinde, som på brutal vis er blevet slået ihjel i et luksuskurbad. Anne-Maj er i gang med genoptræning efter en knæoperation, og med sit lille apotek af smertestillende, beslutter hun at gå i gang med selv at efterforske drabet, og det bryder det lokale sig politi på ingen måde om.

Ikke længe efter er der endnu en person som dør, og Anne-Maj kommer dybere og dybere ind i sagen, men er det overhovedet smart at tage kampen med en morder op, når man har problemer med at gå? Hvis du vil høre mere, kan du høre Døden i kurbadet lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 11 minutter

Døden i kurbadet: Handling

Som sagt så møder man i Døden i kurbadet efterlønsmodtageren Anne-Maj Mortesen, som har valgt at forkæle sig selv med et ophold på Høve Kurbad, efter hun har fået lavet en knæoperation. Hun møder en masse andre gæster under hendes ophold, men hun snakker specielt godt med søstrene Miah og Lenette. Senere samme aften finder hun MIah død i mudderbadet, og tilsyneladende er hun druknet.

Politiet beordrer at Anne-Maj holder sig langt væk fra efterforskningen, men det stopper hende ikke. Hun gør hvad hun kan selvom hun er på medicin og krykker, mens hun hygger sig på sit ophold, og observerer de andre gæster. Specielt er der én anden gæst, som hun har en stærk mistanke om, kunne være morderen. Selvom teorierne falder til jorden, giver hun ikke op. For at høre mere kan du lytte til Døden i kurbadet lydbog.

Selvom bogen brutalt som drab, så formår forfatteren Anna Grue stadig at have morskab med i bogen. Dette er svært at undgå med den meget unikke frontfigur, som jo er den stædige Anne-Maj. Bogen bliver båret mere på humor end på at være nervepirrende, men det er den helt rigtige kombination i dette tilfælde. Udover morskaben, så trækker den tråde til det virkelige liv, da den foregår under Corona-pandemien, og Anne-Maj kommer også helt tæt på vaccineskepsis. Så det er en sjov fortælling, som foregår i en tid som alle kan relatere til. For at høre bogen kan du lytte til Døden i kurbadet lydbog, og finde ud af, om Anne-Maj for opklaret mordet.

Om forfatteren: Anna Grue

Anna Grue er en dansk krimiforfatter, som udgav sin første bog i 2005. Dette år var altså hendes debut som forfatter. Den første roman hun skrev, modtog Det Danske Kriminalakademis diplom, da bogen havde haft sådan en succesfuld debut.

Udover Døden i kurbadet har hun skrevet mange andre bøger, som også har været nomineret og kåret til diverse priser. Hun er pt en af Danmarks mest læste krimiforfattere, Så Anna Grue har langsomt sneget sig ind i danskernes krimihjerter. Men udover den succesfulde karriere som forfatter, så har hun også en uddannelse fra Skolen for Brugskunst, hvor hun har læst tegning og grafik.