Lydbøger » Døden mellem linjerne

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Døden mellem linjerne Lydbog

3.8/5

Forfatter: Elly Griffiths

lydbog og e-bog

Introduktion

Elly Griffiths er tilbage med en ny krimiserie, der nok skal få dig til at læse til langt ud på natten. Hvis du blev revet med i historierne om Ruth Galloway, kan du roligt læne dig tilbage med Døden mellem linjerne. Det er endnu en forvirrende, men spændende kriminalroman. 

Døden mellem linjerne er den første i den nye serie om Harbinder Kaur. I Døden mellem linjerne får Kaur en sag for sig, som ser meget ligetil ud, men ved nærmere eftersyn er der noget, der ikke helt stemmer overens. Sammen med Clare Cassidy skal de nå at finde frem til den rette slutning, inden det er for sent.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 11 minutter

Døden mellem linjerne: Handling

Døden mellem linjerne lydbog tager sit udgangspunkt i karakteren Clare Cassidy. Som underviser er hun vant til at læse og forelæse om lidt af hvert fra litteraturens makabre verden. Ikke mindst fordi hendes interesse bliver ved med at lede hende hen til gotiske romaner, og hun er generelt mest tiltrukket af skrækhistorier. Men en dag er det som om, at skrækhistorierne kommer lidt for tæt ind på livet af hende. En kollega til Clare bliver en dag opdaget død med en lap papir, som det eneste spor på en morder i Døden mellem linjerne lydbog gratis.

På den lille lap papir er der skrevet et citat fra en bog. Det er en bog skrevet af R. M. Holland, som tilfældigvis viser sig at være en af Clares yndlingsforfattere, når det gælder skrækhistorier. Clare begynder straks at mistænke alle, hun kender, som kender til hendes favoritforfatter. Den eneste hun føler sig tryg ved at betro sig til, det er hendes dagbog i Døden mellem linjerne lydbog gratis. Det ændrer sig dog med det samme, da hun opdager en besked i sin dagbog, som hun i hvert fald ikke selv har skrevet selv i Døden mellem linjerne lydbog.

Clare synes pludselig, at hendes liv minder lidt for meget om en R. M. Holland roman, og det er tæt på at skræmme livet af hende. Nu må hun sætte sin lid til kriminaloverbetjenten, Harbinder Kaur, og håbe på, at slutningen i hendes bøger ikke kommer til at være slutningen på hendes liv i Døden mellem linjerne lydbog. De to må nu arbejde sammen om at finde frem til den rette slutning, uden flere dør i mellemtiden.

Om forfatteren: Elly Griffiths

Elly Griffiths er ikke ny til at skrive kriminalromaner. Hun har tidligere skrevet serien om Ruth Galloway, den retstekniske antropolog, der rejser rundt i verden for at hjælpe med mystiske og historiske sager, som ingen andre kan løse. Den første i serien om Ruth Galloway hedder Pigen under jorden, og der er mange flere i serien, du kan se frem til at læse.

Denne nye serie er lige så gåsehudsfremkaldende, måske bare på en anden måde. Ikke desto mindre er Døden mellem linjerne endnu et bevis på, at de mystiske krimier kun bliver bedre, når de kommer fra Elly Griffiths.