Lydbøger » Døden nær

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Døden nær Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

I Falske værdier mødte læseren Jack Reacher for første gang. Nu er han tilbage i Døden nær, og denne gang er det også hans eget liv, der bliver sat på spil. Meget mod sin vilje bliver Reacher involveret i en kidnapningssag, som han desværre må se sig offer for i Døden nær. Men han er ikke alene om at blive kidnappet.

Døden nær er endnu en hæsblæsende roman fra Lee Child om den snarrådige agent Jack Reacher, som ikke altid gør tingene efter bogen. Til gengæld har han det med at lykkedes med de metoder, han nu engang bruger. Hvilket ikke alle i embedsuniformer er glade for.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 59 minutter

Døden nær: Handling

Døden nær lydbog sender endnu engang Jack Reacher på et eventyr, denne gang er det blot et eventyr, som han ikke rigtig har bedt om at blive en del af. Som den hjælpende borger han er, bliver han pludselig kidnappet sammen med en stakkels kvinde på krykker, som Reacher kort forinden var på vej til at hjælpe. Reacher bliver hurtigt fragtet langt væk fra de genkendelige gader i Chicago, mens han og den stakkels kvinde bliver lænket sammen i mere end en forstand. Minutterne går, og Reacher må tænke hurtigt, mens kidnapperne kører tværs gennem USA i Døden nær lydbog gratis.

Som minutterne tikker, må Reacher tænke kreativt for at finde ud af mere om kvinden, han er blevet kidnappet sammen med, og de kidnappere som er overraskende tavse hele tiden i Døden nær lydbog. Reacher lærer hurtigt, at kvinden er en FBI-agent ved navn Holly Johnson, men mere finder han heller ikke ud af. Med undtagelse af at hun under ingen omstændigheder har tænkt sig at bede Reacher om hjælp ud af deres knebne situation. Men det afholder ikke Reacher for at tilbyde sin hjælp alligevel i Døden nær lydbog gratis.

Da de endelig lader til at nå deres endelig destination med kidnapperne, går der ikke længe før Reacher er del af endnu en konflikt. Kidnapperne arbejder sammen med en gruppe militsfolk, der har en mission om en række krav, de ønsker opfyldt, før de overhovedet vil tænke på at udlevere den smukke FBI-agent igen. Holly Johnson og Reacher må indse, at de bliver nødt til at stole på hinanden, hvis de skal samarbejde for at slippe ud af deres ellers håbløse situation. Og hvis det skal lykkedes dem at redde sig selv og mange andre liv i Døden nær lydbog.

Om forfatteren: Lee Child

Lee Child har gjort sig en helt særlig karriere ved kun at skrive en type bog. Siden han begyndte på serien om Jack Reacher, har han næsten ikke skrevet andet, og det behøver han næsten heller ikke. Serien om Reacher er blevet så populær og genkendelig, at trofaste læsere bider på krogen hver gang.

Døden nær er den anden bog i serien, hvor læsere før mødte Jack Reacher for første gang i Falske værdier. Selvom det kun er anden bog i serien, kan læseren allerede fornemme visse karaktertræk ved Reacher, som kommer til at påvirke bogserien i mange flere bøger.