Lydbøger » Dødens pendul

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dødens pendul Lydbog

4.7/5

Forfatter: Jonas Moström

lydbog og e-bog

Introduktion

Johan Axberg har ikke tid til flere mystiske sager. Som kriminalkommissær er der nok at se til i hverdagen, men ting sker ikke altid efter Axbergs hoved. Det får han at sande i Dødens pendul, da en ældre mand tilsyneladende dør af et hjertestop. Det skal vise sig at være det første mystiske hjertestop, og selvom Axberg mest af alt bare gerne vil planlægge sin ferie, må han erkende, at de mystiske hjertestop, som der meldes flere af, ikke alle kan være naturlige tilfælde.

For hvert nye offer, der meldes om i Dødens pendul, står det klart, at disse hjertestop ikke er naturlige, og Johan Axberg må stå ansigt til ansigt med det faktum, at der med stor sandsynlighed er en seriemorder på spil.

Informationer:

Oplæser: Carsten Warming
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 53 minutter

Dødens pendul: Handling

Dødens pendul lydbog er den første i en ny krimiserie om kriminalkommissæren Johan Axberg. Det starter med den ældre Gerd Ekstedt, som dør af et hjertestop midt om natten. I starten bliver det tilskrevet som en naturlig død af en ældre dame, men senere dukker der flere ofre op, som alle sov ind på grund af et hjertestop. Især da Axberg kontaktes af sin ven Erik Jensen, som er læge, står det klart, at disse hjertestop langt fra er naturlige tilfælde.

I Dødens pendul lydbog gratis møder vi Johan Axberg for første gang, da han skal gøre op med sig selv, hvorvidt han vil følge den spiral af ofre for hjertestop, som pludselig udfolder sig. Der er ingen sammenhæng mellem ofrene ved første øjekast. Det eneste de har til fælles, er måden de dør, mens de sover og forårsaget af et hjertestop. Det er først da ofrene begynder at være yngre mennesker, at et mønster begynder at vise sig. Dødens pendul lydbog åbner for en sag, som pludselig har forbindelser til en lokal narkosag.

I Dødens pendul lydbog gratis må Johan Axberg erkende, at unge mennesker ikke bare lider af hjertestop på den måde. Da en kasinokvittering bliver en del af efterforskningen fra et af ofrene, som kun var 19 år gammel, står det klart, at intet er naturligt ved disse hjertestop. Axberg får hurtigt forbundet de triste tilfælde og han sætter sig selv på sagen. Han indser løbende, at den narkosag, som han i forvejen havde fingrene i, måske er forbundet til de mange hjertestop. Alle spor peger på en seriemorder, som har en forkærlighed for ure. Men kan Johan Axberg finde frem til den ansvarlige i tide? Det er det store spørgsmål i Dødens pendul lydbog.

Om forfatteren: Jonas Moström

Dødens pendul er den første krimi om Johan Axberg af Jonas Moström. Serien om Axberg er indtil videre på hele syv bøger, så der er mange flere sager at se frem til at løse sammen med Axberg og kollegerne. Foruden sin krimiserie om Johan Axberg, har Moström også skrevet en krimiserie om Nathalie Svensson, som også har syv bøger i serien indtil videre.

Som serierne udfolder sig, mødes de to fiktive karakterer og giver en opløftende læseoplevelse. Jonas Moström har solgt mere end 80.000 eksemplarer af sine krimier. Dødens pendul er et godt sted at starte, hvis du vil give dig i kast med en god krimiserie.