Lydbøger » Dødfunden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dødfunden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Gretelise Holm

lydbog og e-bog

Introduktion

Gretelise Holm er klar med endnu en spændende krimibog, Dødfunden, der får dig til at blive længe oppe om natten for lige at læse bare et kapitel mere. Det er historien om en kvinde, der pludselig forlader denne verden, men selvom hun har mange grunde til ikke at ville holde fast på livet længere, er der ingen af grundene, der umiddelbart er direkte årsag til, hvorfor hun lige skulle dø.

Dødfunden er delvist en krimi om at opklare en traditionel, og alligevel anderledes drabssag. Men det er også en bog, der kigger nærmere på en række moderne tiltag, som kan være med til at påvirke livet hos mange.

Informationer:

Oplæser: Annette Grunnet
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 6 timer og 36 minutter

Dødfunden: Handling

Dødfunden lydbog starter en kold septemberdag i 2008. I sit hjem i Vanløse, bliver den ældre Ellinor Green fundet død. Dødsårsagen kan ikke i første omgang fastslås, og eftersom Ellinor trods alt var 62 år gammel, bliver der heller ikke spekuleret meget mere i det. Ellinor Green havde haft et langt liv som antropolog, hvor hun også forskede meget i samfundet i Dødfunden lydbog gratis.

Men privatlivet var en anden sag end den strålende karriere, som Ellinor kunne prale af. Og måske er det i privatlivet, at svaret på Ellinors død skal findes. For da de begynder at kigge nærmere på Ellinors privatliv, står det klart, at der kan være mange forskellige årsager til, at livet pludselig blev for meget for Ellinor.

Ellinors datter havde skåret al kontakt til sin mor, og var blevet besat af en mærkværdig kostdille.

Ellinors søn havde gjort et computertastatur til sin karriere, mens han faldt og faldt i sit sociale liv.

Ellinors ægtemand havde fundet anden underholdning udenfor soveværelsets fire vægge.

Ellinors chef havde lige fyret Ellinor.

Spørgsmålet i Dødfunden lydbog gratis er nu, om det hele var blevet alt for meget for Ellinor? Eller om det var omvendt, og Ellinor havde overskredet nogle grænser et andet sted.

Dødfunden lydbog er ikke den klassiske kriminalroman. I stedet bliver der skubbet til genren, og den kan nærmere kaldes en hybrid mellem genrerne domestic noir og mange andre. Det er blandt andet også denne kombination og anderledes historie, som har gjort Dødfunden lydbog gratis så populær, som den er.

Om forfatteren: Gretelise Holm

Gretelise Holm er en af de faste kvindelige krimiforfattere i Danmark, og hun har udgivet flere spændende kriminalromaner, siden hendes debut Paranoia, som udkom i 2002. Paranoia var også hendes første bog i serien om Karin Sommer, der endte med at løbe over fem bøger.

Dødfunden er en selvstændig og helt sin egen krimiroman, som angriber genren på en helt anden måde, hvilket er med til at gøre den så interessant.

Hvis du er til krimier af for eksempel Liza Marklund eller Lone Theils, kan du nemt begynde på en krimiroman af Gretelise Holm. Dødfunden ville også være et godt sted at starte, eftersom den ikke hænger sammen med andre bøger.