Lydbøger » Dødslægen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dødslægen Lydbog

3.8/5

Forfatter: Miki Mistrati & Robert Zola Christensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Dødslægen er en gribende dokumentarisk fortælling om en virkelig begivenhed, der var så voldsom, at den rystede næsten enhver dansker ind til benet. Det er sagen fra Bornholm tilbage i 1995, der endte med tre drabssager og en række af næsten endeløse retssager.

Dødslægen er den sande historie bag de begivenheder, der forløb sig i Rønne tilbage i 1995, hvor en enkelt kvinde traf en række valg, som skulle blive livsændrende for mange andre end hende selv. Dødslægen er en gennemgang af beviser og materialer fra en tid, som mange helst vil glemme, men som stadig har ubesvarede spørgsmål, som det ikke kun er politifolk, der gerne vil have svar på.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 5 timer og 18 minutter

Dødslægen: Handling

Dødslægen lydbog er historien om en kærlighed, der endte med at blive livsfarlig. Det er fortællingen om et trekantsdrama, der endte med at blive dødsstødet for tre personer. Datoen skriver 28. august i 1995. Dette skulle blive en dato, som hele den danske lægestand, og langt de fleste i Danmark, vil komme til at huske lang tid efterfølgende i Dødslægen lydbog gratis.

Det hele foregår på Bornholm i byen Rønne, hvor en familie lever et ganske normalt liv. I hvert fald på overfladen. For da først facaden begyndte at krakelere stod det klart, at ikke alt var, som det skulle være. Mens manden har arbejdet i København, har han også indledt et forhold til en anden kvinde. En kvinde som ikke var tilfreds med tilværelsen som ’den anden kvinde’. I Dødslægen lydbog fortælles det, at Elisabeth, som kvinden hedder, rejste fra København til Rønne for at gøre det af med den ene forhindring, der var i vejen for, at hun kunne få sit drømmeliv med den mand, hun elskede.

Den 28. august blev den sidste dag for en kvinde og hendes to små børn. Elisabeth tog hjem til huset, hvor hendes elsker boede for at gøre det af med, hvad hun betragtede som den forkerte familie i Dødslægen lydbog gratis.

Gennem hele Dødslægen lydbog fortælles der detaljeret om de beslutsomme detaljer, som sagen afslørede dag for dag. Det er fortællingen om en kvinde, der fastholdt sine holdninger og hver dag nægtede sig skyldig, til trods for den enorme mængde beviser, der pegede i en helt anden retning.

Om forfatteren: Miki Mistrati & Robert Zola Christensen

Dødslægen er skrevet af Robert Zola Christensen, som har brugt uendeligt mange timer på at gennemgå forskellige retsdokumenter og mange udskrifter over samtaler med forskellige kilder, dengang sagen stadig var aktiv. For hvert stykke materiale som Christensen tager med i sine undersøgelser, dukker der flere og flere detaljer op omkring det jalousidrab, der endte i en mordbrand og det efterfølgende arbejde for politiet og den store retssag.

Foruden den store portion skriftlige kildemateriale har Christensen også opretholdt et samarbejde med Miki Mistrati, som var den eneste person, der var i kontakt med den dømte kvinde efter dommen faldt.

Dødslægen er en spændende fortælling om en virkelig sag, der rystede Danmark som en uhyggelig sag, der ikke havde haft nogen til sammenligning siden Anden Verdenskrig.