Lydbøger » Døgnåben

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Døgnåben Lydbog

4/5

Forfatter: Cecilie Grønlund

lydbog og e-bog

Introduktion

Døgnåben af Cecilie Grønlund er en fortælling, hvor vi følger den 22-årige Luna, der leder efter sin egen identitet. Luna bruger ifølge Døgnåben lydbog det meste af sin tid på at tænke på, hvordan ekskæresten nu har det, og om hun mon kan få ham tilbage. Samtidig driver hun også mere og mere væk fra sine venner og veninder, og dette bliver hurtigt til en ånd spiral.

Døgnåben fortæller dog, at det hele en dag kulminerer. Lyt til Døgnåben lydbog gratis og følg med i denne fortælling, hvor en ung kvinde er faret vild i sit liv og kæmper for at finde sin identitet.

Informationer:

Oplæser: Minna Flyvholm Tode
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 3 timer og 45 minutter

Døgnåben: Handling

I Døgnåben lydbog af Cecilie Grønlund følger vi den 22-årige Luna, der er faret vild på sin vej, hvor hun leder efter sin egen identitet. Luna er bosiddende på Nørrebro i København, og hun er meget i tvivl om, hvad hun vil. Det beskrives i Døgnåben lydbog, at Luna arbejder på en café. Lyt til Døgnåben lydbog gratis og hør, hvordan Luna bruger det meste af sin tid på at spekulere på, hvordan det går med ekskæresten.

Luna beskriver i Døgnåben, at hun faktisk ønsker at få ham tilbage. Hun føler sig dog selv usikker på, om det kan lade sig gøre eller ej. Lyt til Døgnåben lydbog og hør, hvordan Luna beskriver Instagram og andre sociale medier for, at hun og resten af sin generation føler sig usikre på sig selv. Døgnåben beskriver, at i takt med at Luna bruger mere og mere tid på at spekulere på ekskæresten, jo mere fjern bliver hun fra vennerne.

Lyt til Døgnåben lydbog gratis og hør om, hvordan det hele kulminerer på et tidspunkt. Døgnåben er fortalt på en god måde, hvilket gør den spændende og let at følge med i. Hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Døgnåben lydbog, der på dansk er oplæst af Minna Flyvholm Tode.

Giv dig i kast med Døgnåben og hør om en ung kvinde, der er faret vild i sit liv og kæmper for at få kontrollen tilbage. Døgnåben indeholder tidløs information, som du måske kan få mulighed for at benytte i dit eget liv.

Om forfatteren: Cecilie Grønlund

Den danske forfatter Cecilie Grønlund blev født i 1998 og har efterfølgende gået på skrivelinjen på Københavns Kunstskole, hvor hun dimitterede i år 2020. Det er med bogen Døgnåben, at Grønlund debuterede på den danske, litterære scene. Grønlund har med dette værk forsøgt at skabe en historie om et moderne ungdomsliv, hvor hele verden er tilgængelig med få klik på en smartphone.

I sit forfatterskab tager Cecilie Grønlund fat i de miljøer, som hun kender bedst. Forfatteren er nemlig vokset op på Nørrebro, hvor hun også er bosat den dag i dag. Det er også i det københavnske miljø, at hendes debutroman udspiller sig.