Lydbøger » Dømt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dømt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kenneth Degnbol & Dagmar Winther

lydbog og e-bog

Introduktion

Dømt er historien om et mord og en gerningsmand, som måske eller måske ikke har gjort det. Ingen kan vide noget med sikkerhed, og som tiden går i historien, begynder frygten at få overtaget i den lille by. Dømt er en anderledes krimi, der ser nærmere på en sag, hvor det blev antaget, at tingene var blevet løst. Indtil den dag der kom nye spor og nye informationer, som tvinger en hel by til at danne nye holdninger.

Dømt er en medrivende fortælling om at finde sig selv efter at have været vendt ryggen til. Dømt er en fortælling om en by, som er usikker i sin overbevisning, hvilket kan være med til at vælte enhver borger i det tætte lokalsamfund.

Informationer:

Oplæser: Lars Bom
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 20 minutter

Dømt: Handling

Dømt lydbog fortæller en historie om en ganske lille by på Djursland. Byen bliver pludselig vendt på hovedet, da en tidligere kriminel vælger at flytte til byen i håbet om at kunne starte på en frisk.

Fire år forinden blev Lars Emil dømt skyldig for en handling, som han ikke havde gjort. Kvinden der dengang blev dræbt i Aarhus, døde ikke som resultat af Lars Emils handlinger. Efter fire år i fængsel har en anden endelig tilstået sin forbrydelse, og Lars Emil kan vende tilbage til livet i Dømt lydbog gratis.

Lars Emil kan nu betragte sig selv som en fri mand. Men kan han realisere det syn, når resten af samfundet ser på ham på en anden måde? Da han vender hjem til den lille by, hvor hans hustru og barn har ventet på ham, indser han, at frygt er en stærkere overtaler end mange andre følelser. 

Dømt lydbog fortæller historien om, hvordan frygten flytter med Lars Emil til den lille by, og hvordan rygterne straks begynder at sprede sig med vinden. Der opstår trusler fra den ene dag til den anden, og da et drab finder sted i byen, er det nok til at få hele lokalsamfundet til at falde fra hinanden i Dømt lydbog gratis.

Dømt lydbog er en bog om at vende tilbage til sig selv. Ikke kun fysisk, men også mentalt. Det gælder ikke kun for Lars Emil, der selvfølgelig står midt i det hele, men byen omkring ham skal også finde en mening med det hele. Det gælder den lokale sognepræst, som ikke kan finde den rette mening. Og det gælder politiet, som nu står overfor endnu en mystisk sag og ingen direkte ansvarlig for det.

Om forfatteren: Kenneth Degnbol & Dagmar Winther

Dømt er skrevet af ægteparret Kenneth Degnbol og Dagmar Winther. Dømt er første gang, de skriver under deres egne navne og faktisk også på dansk. Før de blev udgivet med Dømt har de skrevet på engelsk og blev udgivet på et forholdsvist lille engelsk forlag. Det var sammen med det engelske forlag, de havde deres krimidebut med romanen Forkynderen.

Begge har tidligere arbejde med litteratur og musik, og når de ikke arbejder på en højskole, bruger de tiden på at skrive deres medrivende krimiromaner. 

Med Dømt har de skrevet en krimiroman om at tilgive sig selv og andre, mens kærligheden skal finde vej til overfladen igen.