Lydbøger » Doppler

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Doppler Lydbog

4.1/5

Forfatter: Erlend Loe

lydbog og e-bog

Introduktion

Værket Doppler er en del af en trilogi, som er skrevet af den norske forfatter Erlend Loe. Lyt til Doppler lydbog og hør om hovedpersonen Doppler. Han er en familiefar der er i en krise, nemlig en eksistentiel krise. Han er træt af de smålige ting der fylder i hverdagen, og han holder ikke rigtigt af andre individer.

En dag vågner han op, og han indser at han ikke kan lide sig selv længere. Han har fået nok, og vælger at sige sit job op, forlade både sine venner samt hans familie. Han vælger at han vil bo midt ude i naturen, indtil han keder sig så meget, at han bliver glad igen. Eller dette var planen. Der sker dog noget, som for alvor skulle ændre dette.

Lyt til Doppler lydbog gratis for at finde ud af hvad der sker med ham.

Informationer:

Oplæser: Caspar Juel Berg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 51 minutter

Doppler: Handling

Romanen Doppler er skrevet af den norske forfatter Erlend Loe. Værket Doppler er første del af en trilogi. Man kan med fordel lytte til Doppler lydbog gratis. I Doppler lydbog følger man hovedpersonen Doppler.

Dette er en sørgelig dog munter historie, der følger hovedpersonen Doppler. Værket Doppler er historien om en mand ved navnet Doppler, der er en familiefar. Familiefaren går igennem en eksistentiel krise. I Doppler lydbog hører man, at han er en mand som ikke har en stor interesse for andre individer, da han ikke bryder sig om andre. At han ikke kan lide nogle andre individer er dog ikke hans problem.

En dag vågner han op, og han indser at han heller ikke kan holde sig selv ud længere. Dette var det sidste strå, og han beslutter sig for at ændre hans liv. I Doppler lydbog hører man derfor, at han forlader både sin familie, hvilket inkluderer hans partner samt børn. Han forlader også sine venner, og han opsiger sit job. Men hvad nu? Hvordan vil han løse sit problem? Lyt til Doppler lydbog gratis og find ud af det.

Manden Doppler forlader sit sædvanlige liv, og de irriterende samt unødvendige hverdagsproblematikker. Alt fra planerne om at få et nyt badeværelse, til hans børns larm når de spiller videospil eller ser film. Derfor beslutter han sig for at leve ude i naturen. Specifikt bor han nu i en skov.

Planen var nu, at han ville leve ude i en skov, leve af naturen og kede sig selv så meget, at han endelig bliver glad. Eller dette var hvad han havde planlagt, men tingene tager dog en drejning. Find ud af hvad der sker, ved at lytte til Doppler lydbog gratis.

Om forfatteren: Erlend Loe

Erlend Loe er en norsk forfatter, der er kendt for at have skrevet romaner samt manuskripter til film. Erlend Loe er født i Norge år 1969, og bor stadig i Oslo. Før sin karriere som forfatter, hvor han har skrevet diverse romaner samt manuskripter, arbejdede han på en klinik med individer der havde psykiske problemer. Han havde også haft freelanceopgaver for norske aviser.

Erlend Loe har haft gang i en del i sit liv. Han har blandt andet opnået en kandidatgrad, prøvet teater hvor han var skuespiller, men også en uddannelse fra en filmskole i København. Han har også været militærnægter.