Lydbøger » Dr. Zukaroffs testamente

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Dr. Zukaroffs testamente Lydbog

4.1/5

Forfatter: Peter Lund Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen Dr. Zukaroffs testamente er skrevet af den danske læge, forfatter samt hjerneforsker Peter Lund Madsen. Værket er baseret på hjerneforskerens viden omkring hjernens funktion. Både menneskets samt dyrenes hjerne.

I Dr. Zukaroffs testamente lydbog hører man et simplificeret naturvidenskabeligt værk, der blandt andet forklarer hjernens funktion. Forfatteren har dog gjort værket underholdende samt meget læsbart. Det er derfor meget nemt at forstå hjernens funktion, ved at læse dette værk.

Hvorfor er menneskets hjerne så avanceret i forhold til dyrenes? Og hvordan er det egentligt hjernen fungerer? Dette kan man med fordel lytte til i Dr. Zukaroffs testamente lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 10 timer og 52 minutter

Dr. Zukaroffs testamente: Handling

Bogen Dr. Zukaroffs testamente er skrevet af den danske forfatter, læge samt hjerneforsker Peter Lund Madsen. Dr. Zukaroffs testamente er en bog om menneskets hjerne, baseret på den forskning Peter Lund Madsen har gjort sig.

Dr. Zukaroffs testamente er en unik bog, som er skrevet af en af de bedste hjerneforskere i hele Danmark. Bogen findes også som lydbog, og man kan lytte til Dr. Zukaroffs testamente lydbog gratis. I Dr. Zukaroffs testamente lydbog hører man på en underholdende, genial samt overraskende måde om hjernen. Forfatteren formår at underholde samt fange læseren, men på samme tid er bogen lærerig.

Hvordan fungerer menneskets hjerne? At lytte til Dr. Zukaroffs testamente lydbog er en god måde at lære om hjernen, hvor forfatteren giver en forklaring på dette, baseret på hans hjerneforskning. Dette er dog ikke en kedelig naturvidenskabelig historie, som er fyldt med uforståelige begreber.

Peter Lund Madsen har simplificeret værket, og han har gjort det underholdende for læseren at lære om hjernens funktioner. I Dr. Zukaroffs testamente lydbog hører man om Dr. Zukaroff og Peter Lund Madsens møde. Dette er måden hvorpå forfatteren simplificerer begreberne på, og forklarer hvordan hjernen fungerer.

I Dr. Zukaroffs testamente er dyrehjernen det første man læser om, dernæst menneskets hjerne. Hvis man er interesseret i at høre mere om mennesket samt dyrets hjerne, og hvorfor menneskets hjerne er så avanceret i forhold til dyrenes, kan man med fordel lytte til Dr. Zukaroffs testamente lydbog gratis.

Bogen er derfor let at læse og forstå, men de emner som forfatteren formidler er ikke lige så lette at forstå. Dette er dog op til den enkelte læser at have en holdning om.

Om forfatteren: Peter Lund Madsen

Peter Lund Madsen er en mand med mange interesser samt erhverv. Han er blandt andet en dansk forfatter samt læge. Han er dog også en specialist inden for det medicinale område, da han er en hjerneforsker. Han har deltaget i diverse interviews samt programmer i diverse medier, hvor han har snakket om forskning af hjernen.

Han er dog ikke kun hjerneforsker samt læge, han er også en entertainer i underholdningsbranchen. Han har eksempelvis med sin bror været entertainer på diverse teatre ved København. Han har eksempelvis også brugt sit formidable skriftsprog til at skrive teksten til en sang, som de benyttede til et af deres fremvisninger.