Lydbøger » Drabscheferne – De største sager

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Drabscheferne - De største sager Lydbog

4.5/5

Forfatter: Kurt Kragh, Stine Bolther & Ove Dahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen Drabscheferne – De største sager er skrevet af Stine Bolther, Kurt Kragh og Ove Dahl. Værket følger de to tidligere drabschefer Kurt Kragh og Ove Dahl. I værket følger man drabschefernes erfaring med nogle af Danmarks mest grusomme drabssager. De giver også læseren indsigt i de syv mest populære motiver bag mord, som en gerningsmand kan have.

I Drabscheferne – De største sager lydbog hører man dog også andet end drabssager. De nævner blandt andet også de metoder de benytter, såsom hvordan de afhører gerningsmænd og hvordan de profilerer dem. I bogen kommer man også omkring politiske spørgsmål, og hvad de begge har af tanker omkring disse. Eksempelvis udtrykker de deres holdning til international politik, om der burde være grænsekontrol, og om offentlige områder burde være overvåget med kameraer.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens, Dan Schlosser & Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 49 minutter

Drabscheferne - De største sager: Handling

Bogen Drabscheferne – De største sager er skrevet af Stine Bolther, Kurt Kragh og Ove Dahl. Drabscheferne -De største sager er faglitteratur samtidigt med at det er en thriller. Man kan med fordel lytte til Drabscheferne lydbog, som også findes i en gratis version.

I Drabscheferne lydbog følger man drabscheferne Kurt Kragh samt Ove Dahl, der er nogle af Danmarks mest erfarne samt anerkendte efterforskere inden for drabssager. Man kan med fordel lytte til Drabscheferne lydbog gratis.

Drabscheferne – De største sager følger de oplevelser, som de to tidligere drabschefer har været vidner til. De ser begge tilbage på nogle af de mest spektakulære samt grusomme drab i Danmarks historie, som de havde efterforsket i.

I Drabscheferne – De største sager lydbog nævner de blandt andet de syv mest kendte motiver bag mord. Nogle eksempler på hyppige motiver bag mord er, at gerningsmanden er jaloux, vil have hævn eller øget magt.

Et af disse motiver bag mord er blandt andet jalousi. Jalousi er en hyppig årsag til at individer begår den ultimative forbrydelse, nemlig at myrde et andet individ. Hævn er endnu en årsag, da der her er et klart motiv for gerningsmanden, da de gerne vil ”retfærdiggøre” en situation.

Endnu et motiv for mord er begær. Magt og profit er også to hyppige årsager til mord, da gerningsmanden har en fysisk fortjeneste, såsom penge eller social status. De sidste to årsager er fanatisme og udstødning. Man kan med fordel lytte til Drabscheferne – De største sager lydbog gratis, hvis man vil høre mere om de to drabschefers erfaringer.

De to drabschefer nævner også hvilke metoder de benytter, eksempelvis at de arbejder i tæt kontakt med deres team. Der nævnes også hvilke metoder de benytter under afhøring samt profilering af en gerningsmand.

Om forfatteren: Stine Bolther, Kurt Kragh & Ove Dahl

Stine Bolther er en kendt figur i de danske nyhedsmedier, og hun er en journalist. Hun har blandt andet været vært på Ekstra Bladet samt Kanal 5. Værtinden har specifikt været en kendt figur når det gælder reportager inden for kriminalitet.

Kurt Kragh har været ansat hos Rigspolitiet og PET, og han har været en leder i flere efterforskninger. Disse efterforskninger har primært været grove drabssager i både Danmark samt udlandet. Han er på nuværende tidspunkt pensioneret, men han holder diverse foredrag om sine erfaringer.

Ove Dahl var en drabschef for politiet i København. Han har haft flere titler som chef hos politiet, blandt andet i afdelingen for røveri samt drab.