Lydbøger » Dragonlance Krøniker

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dragonlance Krøniker Lydbog

4.1/5

Forfatter: Margaret Weis & Tracy Hickman

lydbog og e-bog

Introduktion

Dragonlance Krøniker er en roman inden for genren fantasy. Romanen er en trilogi. Dragonlance universet har forfatterne Margaret Weis og Tracy Hickman i samarbejde med hinanden skrevet. Denne trilogi har været så populær, at der er skabt en efterfølger. Værket er baseret på det populære fantasy rollespil Dungeons & Dragons.

Dragonlance Krøniker foregår i landet Krynn. Krynn er truet af krig, og masseødelæggelser. Der er blandt andet en invasion af destruerende drager. Der er kun én legendarisk ting, der kan redde Krynns fremtid, og det er dragelansen. Heldigvis er der en gruppe af otte venner, der kunne prøve at redde landets fremtid. Gruppen af venner består blandt andet af krigere, troldmænd og en kendar.

Finder gruppen bestående af de otte venner mon dragelansen? Og får de sat en stopper for den ødelæggende krig i Krynn? Dette kan man med fordel høre i Dragonlance Krøniker lydbog.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy
Længde: 8 timer og 43 minutter

Dragonlance Krøniker: Handling

Dragonlance Krøniker er skrevet af fantasy forfatterne Margaret Weis og Tracy Hickman, der i deres samarbejde har skabt et helt univers, som flere fiktionselskende læsere kender til og holder af. Dragonlance Krøniker er en trilogi af romaner som ovennævnte forfattere har skabt. Dette værk er blevet så populært, at det har fået en efterfølger.

Kom ind i det spændende univers ved at lytte til Dragonlance Krøniker lydbog, som flere læsere holder så meget af. Man kan med fordel få Dragonlance Krøniker lydbog gratis.

I ungdomsbogen Dragonlance Krøniker lydbog hører man om et fantasypræget land ved navnet Krynn. Landet Krynn er dog i vanskeligheder og har store problemer i vente. Krynn er nemlig truet af en farlig krig, som kan stå for ødelæggelser der er så store, at landet kan udryddes for evigt og altid. Blandt andet døjer de med en invasion af drager, som de skal kunne kæmpe mod. En gruppe venner skulle dog vise sig at kunne hjælpe Krynn.

I Dragonlance Krøniker lydbog hører man om de otte venner, der har til opgave at bekæmpe det onde. Blandt de otte venner er der kæmpere, troldmænd og en kendar. Disse otte venner har til opgave at finde den legendariske genstand, som kan sætte en stopper for krigen og ødelæggelserne. De tager ud på en rejse for at finde dragelansen. Denne dragelanse kan derfor redde hele landet Krynns fremtid.

Hvad sker der mon med de otte venner på deres rejse? Og finder de dragelansen, der kan sætte en stopper for krigen? Lyt til Dragonlance Krøniker lydbog gratis for at finde ud af det.

Dragonlance Krøniker er baseret på rollespillet i Dungeons & Dragons.

Om forfatteren: Margaret Weis & Tracy Hickman

Margaret Edith Weis er en amerikansk forfatter, som er født i 1948. Hun er kendt for at skrive værker inden for genren fantasy og science fiction. I hendes forfatterskab har hun skrevet snesevis af noveller samt romaner. Blandt andet er hun kendt som værende litterær partner med Tracy Hickman, der i fællesskab har skabt det kendte Dragonlance univers. Dragonlance Krøniker er blandt andet en del af dette univers.

Tracy Raye Hickman er født i 1955, og han er en amerikansk forfatter. Han er kendt for at skrive inden for genren fantasy. I Samarbejde med Margaret Weis er han kendt for at have skrevet Drangonlance universet. Tracy Hickman har skrevet over 60 bøger, og han har også medvirket til at danne mange forskellige rollespil.