Lydbøger » Dreams & details

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dreams & details - E-bog

4.1/5

Forfatter: Mikael Trolle, Jim Hagemann Snabe

e-bog

Introduktion

Hvis jeg nævner tv-serien Forbrydelsen, Formel 1 og amerikansk fodbold, så kobler du det sandsynligvis ikke med virksomhedsledelse. Og hvad har de ting med hinanden at gøre? Faktisk ganske meget, ifølge bogen dreams & details. Dreams & details giver dig svaret på noget mange virksomhedsledere spekulerer meget over: “Hvordan genopfinder man en virksomhed, mens det stadig går godt – og inden det er for sent?”

Ifølge forfatterne, Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle, finder vi svaret på spørgsmålet at tage et kig på bl.a. sport, kunst og videnskab. For hvordan formår de 3 ting altid at være “in”? Det gør de bl.a. ved at genopfinde sig selv.

Informationer:

Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business

Dreams & details: Handling

Ny teknologi ændrer konstant forudsætningerne for at få succes med en virksomhed, og derfor skal man være omstillingsparat i sin virksomhed til at passe til sit marked og sine kunder.

Vi bruger meget tid på at frygte at maskiner og kunstig intelligens gør os overflødige, og vi har mere end nogensinde før brug for at tilpasse vores virksomhed til et hurtigt skiftende marked, og sikre at virksomheden fortsat vækster og overlever. Men hvad nu, hvis man i stedet for at frygte fremtiden, kunne glæde sig til den? Det bliver i hvert fald meget nemmere igennem dreams & details lydbog, som bedst kan beskrives som et “cheat sheet”. For at bekæmpe denne frygt, samtidig med at man bedst forbereder sig på fremtiden, vil det være en god ide for virksomhedsledelsen at høre dreams & details lydbog.

For at fremtidssikre din virksomhed bedst muligt, bliver vi i følge forfatterne nødt til at tage et kig på sport, kunst og videnskab, og tager et kig på hvordan de formår at genopfinde sig selv, og på den måde sikre sig, at de er en del af fremtiden. Ved at lave direkte sammenligninger til disse tre brancher, forklarer forfatterne af dreams & details hvordan du direkte kan drage inspiration heraf.

Der er et sæsonskifte på vej for lederskabet – så det er på tide at få læst eller lyttet til dreams & details. Det er farligt at lade være, og ønsker man at fremtidssikre sin virksomhed, er dreams & details den hurtigste måde at lære at gøre det mest effektivt på.

Om forfatteren: Mikael Trolle & Jim Hagemann Snabe

Bogen dreams & details er skrevet af folk med viden inden for virksomhedsledelse. Begge forfattere, Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle, har begge erfaring med ledelse gennem mange år. Alle disse tips har de besluttet sig for at give videre, og kommer med konkrete forslag og anvisninger til hvordan man kan genopfinde sig virksomhed, og vise sit lederskab.

Jim og Mikael er heller ikke bare selvudnævnte guruer. Jim er bestyrelsesformand hos Mærsk, og har tidligere været co-CEO hos softwaregiganten SAP, hvor han var en vigtig brik i genopfindelsen af virksomheden, Mikael er sportsdirektør i Volleyball Danmark, han er en af de mest succesfulde trænere i Danmark, og har i mange år været med til at lære virksomheder hvordan man får medarbejdere til at præstere bedre.

Lige nu har du muligheden for at lytte til dreams & details lydbog gratis.