Lydbøger » Dronningeofret

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dronningeofret Lydbog

4.1/5

Forfatter: Hanne-Vibeke Holst

lydbog og e-bog

Introduktion

Dronningeofret er den tredje og sidste bog i Hanne-Vibeke Holsts trilogi, der begyndte med Kronprinsessen. Ligesom de to første i serien bliver der kæmpet om magten i de politiske rammer, når det denne gang er Elizabeth Meyer, der er i centrum for historien.

Dronningeofret er Elizabeths historie om at kæmpe hårdt for sine mål inden det er for sent. For Elizabeth har en hemmelighed, som hun ved er langt større end meget andet, som medierne kan finde på at grave frem på hende. Men det er kun et spørgsmål om tid, før hun ikke kan kæmpe meget længere for de politiske mål, hun drømmer om.

Informationer:

Oplæser: Ellen Hillingsø
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 23 timer og 22 minutter

Dronningeofret: Handling

Dronningeofret lydbog følger historien om Elizabeth Meyer, der er formand for socialdemokraterne i folketinget. Hun har arbejdet hårdt i rigtig lang tid, for hun har et stort mål i horisonten, som hun er skarpt besluttet på at nå. Ved det kommende folketingsvalg har hun i sinde at vinde med sit parti, og dermed bestige posten som statsminister i Dronningeofret lydbog gratis. 

Elizabeth har fleres års erfaring som politiker både hjemme i Danmark og internationalt, og hun er udmærket godt klar over, hvilken pris det til tider kan have. Det er af den grund, at hun ikke bliver bange det mindste, da hun pludselig begynder at modtage trusler fra en gruppe islamiske fundamentalister. Hun er godt klar over, at det ikke bliver dem, der risikerer at sætte en stopper for hendes karriere i Dronningeofret lydbog.

I tre år har Elizabeth måtte indse, at en anden betydelig hemmelighed i hendes liv kan gøre en ende på hendes politiske karriere, hvis det skulle slippe ud til medierne. Viden om hendes uhelbredelige sygdom må på ingen måde slippe ud til medierne, det ville være enden på hendes mange års hårde arbejde i Dronningeofret lydbog gratis.

Dronningeofret lydbog følger med Elizabeth, mens hun kæmper mod sin sygdom og sine modparter. For hun er ikke den eneste, der har store drømme for Danmark i politik.

Hvis du har læst Kronprinsessen og Kongemordet må du ikke gå glip af denne historie, som er med til at cementere magtspillet på Christiansborg, som kun Hanne-Vibeke Holst kan skrive det.

Om forfatteren: Hanne-Vibeke Holst

Hanne-Vibeke Holst har afsluttet sin politiske trilogi, der begyndte med Kronprinsessen, fortsatte i Kongemordet og nu til sidst i Dronningeofret. Hver bog centrerer sig om kvinder og politik, og hvordan det ene ikke altid kan samarbejde med det andet.

I sin forfatterkarriere har Hanne-Vibeke Holst skrevet over et dusin romaner, som hver især alle har et mindre eller større strejf af feminisme i sig, ligesom Dronningeofret også har. Hvis du har mod på at læse mere Hanne-Vibeke Holst efter at have læst Magttrilogien, kan du altid forsøge dig med Undskyldningen eller Min mosters migræne. Til de yngre læsere har Holst også skrevet et par ungdomsbøger i sin tid.