Lydbøger » Du burde ingenting

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Du burde ingenting Lydbog

5/5

Forfatter: Nadja Vienberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Nadja Vienberg tager med Du burde ingenting fat i alle de ting, som vi mennesker føler, at vi burde gøre. Ifølge Vienberg har hun nemlig selv i store dele af sit liv forsøgt at leve op til en masse idealer, som hun følte, at hun burde følge. Vienberg er nu et andet sted i sit liv og forsøger at indsamle nogle af de informationer i Du burde ingenting lydbog, som hun har samlet sammen undervejs.

Lyt til Du burde ingenting lydbog gratis og hør, hvordan alt for mange idealer kan ende med at skabe et usundt liv. Undervejs tager Vienberg fat i emner som udseende, mad, motion og skønhedsoperationer og forsøger at gøre op med den måde, som man mennesker anskuer verden på.

Informationer:

Oplæser: Nadja Vienberg
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 4 minutter

Du burde ingenting: Handling

Du burde ingenting er skrevet af Nadja Vienberg. I Du burde ingenting tager denne forfatter fat i nogle af de ting, som vi mennesker føler, at vi burde gøre. Mange af os føler for eksempel, at vi burde spise sundere, tabe os eller træne noget mere. Måske føler vi, at vi burde tage os sammen og yde noget mere i vores arbejds- eller privatliv. Mange mennesker kan nikke genkendende til mindst et af disse udsagn.

Nadja Vienberg fortæller selv i Du burde ingenting lydbog, at hun efterhånden i mange år har formet sin hverdag efter, hvad hun burde. Forfatteren nævner selv, at hun har haft en følelse af at burde forme selv sig og sin krop. Der var mange ting, som forfatteren følte, at hun burde, hvilket førte hende ud i et usundt forhold med sig selv.

I Du burde ingenting beskrives det, at Vienberg fik et forstyrret forhold til mad, blev afhængig af træning og gav sig i kast med diverse skønhedsoperationer, på grund af det, som hun burde. Denne negative spiral fortsatte indtil en dag, hvor hun simpelthen fik nok. Lyt til Du burde ingenting lydbog gratis og hør forfatteren egen stemme sætte ord på denne oplevelse.

Du burde ingenting er en ærlig fortælling, hvor Vienberg tager udgangspunkt i sit eget liv. Lyt til Du burde ingenting lydbog og hør om, hvad der fik hende til at begynde at stille spørgsmål til det liv, som hun levede. Du burde ingenting lydbog indeholder værdifuld information til de personer, der ønsker at tage magten tilbage i sit liv.

Nadja Vienberg fortæller i Du burde ingenting, at vi ikke behøver leve et liv på samme måde som hende. Lyt til Du burde ingenting lydbog gratis, så du kan komme i gang med at leve et liv, som du nyder.

Om forfatteren: Nadja Vienberg

Det er den danske forfatter ved navn Nadja Vienberg, der har skrevet Du burde ingenting. Det er også forfatteren selv, der har oplæst Du burde ingenting lydbog. Vienberg er uddannet diætist og har speciale i sundhedspsykologi. Det er dog ikke kun for sit karrieliv, at Nadja Vienberg trækker på sine erfaringer. Vienberg beskriver nemlig selv, at hendes eget liv er en inspirationskilde.

Lyt til denne interessante bog og hør Nadja Vienberg give sine egne personlige fortællinger om, hvordan man kan slippe fri af dagligdagens tøjler. Undervejs trækker Vienberg selvfølgelig også på den viden, som hun har oparbejdet under sit arbejde med sundhedspsykologi.