Lydbøger » Du er ikke bare dig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Du er ikke bare dig Lydbog

5/5

Forfatter: Mark Wolynn

lydbog og e-bog

Introduktion

Du er ikke bare dig er endnu ikke tilgængelig som lydbog på streamingtjenesterne, men forventes at blive tilgængelig snarest.

Mark Wolynn er kendt fra sit store arbejde inden for traumer og familiedynamik i USA. Mange af disse erfaringer er nu blevet til værket ved navn Du er ikke bare dig, som du nu kan give dig i kast med. Hvis du er mere til lydbøger, så er Du er ikke bare dig lydbog indlæst på dansk af Vibeke Hastrup.

Wolynn argumenterer i Du er ikke bare dig for, at vi som mennesker er påvirket af vores familiehistorie. Derfor kan der være traumer gemt i fortiden, som vi slet ikke er klar over, påvirker os den dag i dag. Med Du er ikke bare dig lydbog kan du lære at forstå og tackle din fortid på bedre vis.

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori:
Længde:

Du er ikke bare dig: Handling

Du er ikke bare dig er skrevet af Mark Wolynn. Bogen handler om at kunne lære at forløse traumer i familien. Dette indebærer også skjulte familietraumer, som man måske ikke lige går og tænker på kan have en indflydelse på sit liv. Det har Wolynn med udgivelsen af Du er ikke bare dig forsøgt at sætte fokus på.

På dansk er Du er ikke bare dig lydbog indlæst af Vibeke Hastrup. Du kan lytte til Du er ikke bare dig lydbog gratis nu. I Du er ikke bare dig forsøger Mark Wolynn at benytte den erfaring, som han har opbygget i et langt arbejdsliv inden for familiedynamikker i USA. Baseret på dette arbejde har han nu udviklet en banebrydende metode, der kan benyttes til at identificere og forløse trauma, der er nedarvet gennem familien.

Wolynn argumenterer nemlig for, at vores families historie har stor betydning for det menneske, som vi er den dag i dag. Du er ikke bare dig indeholder vigtige informationer for mennesker, der lider af traumer generelt. Dog er Du er ikke bare dig primært henvendt til psykoterapeuter og andre, der beskæftiger sig professionelt med mennesker og dynamikken inden for en familie.

Lyt til Du er ikke bare dig lydbog gratis og forstå, hvordan traumer kan påvirke os. Dermed kan du blive i stand til at identificere og forstå de traumer, som du selv lider under. Når du er i stand til at forstå dig selv bedre, er det muligt at bearbejde sine traumer og komme til at leve et bedre liv.

Om forfatteren: Mark Wolynn

Bag udgivelsen af Du er ikke bare dig står forfatter Mark Wolynn. Wolynn er tidligere chef for The Family Constellation Institute, der findes i San Francisco. Som chef stod Mark Wolynn i spidsen for forskning inden for blandt andet familietrauma. Tidligere har han også været ansat som professor på universiteter i blandt andet Pittsburgh, New York City og Los Angeles.

Udover sit professionelle forskningsarbejde er Mark Wolynn også en habil og populær foredragsholder. Han har holdt foredrag i en lang række lande. Her taler han blandt andet om, hvordan man kan bearbejde depression, angst, tvangstanker, kronisk smerte og problemer med selvskade.