Lydbøger » Du er ikke f*cked – Du overtænker

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Du er ikke f*cked - Du overtænker Lydbog

4.1/5

Forfatter: Søren Lynge

lydbog og e-bog

Introduktion

Man skulle tro, at når verden lige har klaret sig gennem en livstruende pandemi, at alt ville være fryd og gammen på den anden side. Men som Du er ikke f*cked understreger i sine betragtninger, er det langt fra sandheden.

Desværre er det langt vigtigere, at alle bliver bedre til at beskytte sit mentale helbred. Det handler om, at vi skal styrke vores mentale velvære og blive meget bedre til at give slip på de negative ting, der fylder i vores hverdag. Du er ikke f*cked kan give dig redskaberne, der hjælper dig til at gøre netop det for at slippe fra medicinen og lange psykologsamtaler.

Informationer:

Oplæser: Tobias May Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 19 minutter

Du er ikke f*cked - Du overtænker: Handling

Du er ikke f*cked lydbog kigger nærmere på det mentale helbred, som alle mennesker til tider kan tage for givet. For selv når danskerne har overkommet en livstruende pandemi, og tingene burde se meget lysere ud på den anden side, dukker der alligevel ting op, som spærrer vejen for det mentale velvære.

Du er ikke f*cked lydbog gratis ser nærmere på, hvorfor rigtig mange danskere stadig finder det nødvendigt at tage lykkepiller for at bevare deres mentale helbred. Der bliver set nærmere på, hvorfor rigtig mange danskere har så ondt i sjælen, og hvorfor vi ikke skal lede efter svaret i bunden af et tomt pilleglas. Du er ikke f*cked lydbog dykker ned i vigtigheden eller manglen på balance ved at snakke om sin fortid og sine konstante problemer med en psykolog. Samtidig bliver der sat spørgsmålstegn ved, hvad det egentlig er, der skal til for, at vi alle kan få det bedre.

Ifølge forfatteren Søren Lynge, handler det om at komme væk fra de negative mønstre, der bliver ved med at påvirke din hverdag, hvis du bliver ved med at rode i dem, som var de årsagen til din negativitet. I løbet af Du er ikke f*cked lydbog gratis understreger han, at det blot er et spørgsmål, at du tænker for meget over dit liv, og burde blive bedre til at give slip på tingene.

Du er ikke f*cked lydbog er den hjælp, du har brug for, for at komme videre fra det konstante tankemylder, der skal håndteres med enkelte strategier, der er nemme at følge.

Om forfatteren: Søren Lynge

Du er ikke f*cked er første bog fra Søren Lynge, men det er til gengæld også en, der har konkrete og direkte holdninger til, hvordan vi danskere skal få det bedre.

Med hjælp fra Du er ikke f*cked understreger Lynge, at du bliver bedre i stand til at give slip på dine bekymringer, dit daglige stress og din angst. Det kræver bare en række simple, men alligevel ganske effektive mentale værktøjer, som du kan bruge i daglige øvelser. Bogen bliver en håndsrækning til at gøre op med konstante tankemylder, som for mange ender med at blive tidsrøvere og drænende for din energi.