Lydbøger » Du er ikke f**ked – du er er bare ung

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Du er ikke f**ked - du er er bare ung Lydbog

4.1/5

Forfatter: Julius Winther Mygind

lydbog og e-bog

Introduktion

Du er ikke f**ked – du er bare ung er en af de nyere guides til at være ung i det 21. århundrede, som enhver i ungdommen ikke bør gå glip af. Denne guide tager læseren med gennem den turbulente ungdom, som forfatteren har samlet anekdoter og oplevelser fra, for at kunne bruge dem til at berige andre unge, der har brug for den slags hjælp.

Du er ikke f**ked – du er bare ung giver dig stof til eftertanke, når der bliver fokuseret på mange af livets store spørgsmål, som ungdommen går og kæmper med. Det hele bliver fortalt med en skæv humor, der stadig er ærlig og rammer plet hos ungdommen.

Informationer:

Oplæser: Julius Winther Mygind
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 53 minutter

Du er ikke f**ked - du er bare ung: Handling

Du er ikke f**ked – du er bare ung lydbog er en uofficiel efterfølger til Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt. For nu handler det om, at børnene er blevet unge, og det betyder, at der er kommet nye problemer til i hverdagen. Langt de fleste unge vil opleve at være bagud i skolen på et eller andet tidspunkt. De vil opleve at blive trætte af deres familie, eller bare ikke føle sig god nok i mange forskellige sammenhænge. Det er præcis den slags tanker, som Du er ikke f**ked – du er bare ung lydbog gratis også tager fat på.

I sit virke som coach har forfatteren Julius Mygind snakket med unge mennesker i hele landet på institutioner og skoler. Her er der blevet delt tanker og følelser på kryds og tværs, som Mygind har taget i betragtning til at forfatte Du er ikke f**ked – du er bare ung lydbog. Han trækker også meget på egne erfaringer fra en ungdom, der har prøvet lidt af hvert.

Forfatteren bruger humor og nærvær til at snakke ærligt og forståeligt om emner, som mange unge mennesker kan have svært ved at tale om i hverdagen. Det gælder for eksempel spørgsmålet om at have dårligt selvværd – og i forlængelse heraf, hvordan det dårlige selvværd kan styrkes. 

Du er ikke f**ked – du er bare ung lydbog gratis tager i det hele taget fat på mange af de spørgsmål, som unge mennesker dagligt skal forsøge at finde rundt i. Samtidig forsøger Mygind at komme med råd og forslag til, hvordan de negative ting kan vendes til positive i Du er ikke f**ked – du er bare ung lydbog.

Om forfatteren: Julius Mygind

Julius Mygind har i flere år arbejdet som coach, og i sit virke som coach har han også holdt en række foredrag på mange uddannelser rundt i landet. Det er herigennem, at han har mødt landets ungdom og snakket med dem om løst og fast. I Du er ikke f**ked – du er bare ung har Mygind kombineret sine mange samtaler med erfaringer fra sin egen ungdom for at kunne formidle om nogle komplicerede psykologiske teorier på en let og forståelig måde.

Tidligere har Mygind skrevet bogen Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt, og med Du er ikke f**ked – du er bare ung, har han efterhånden skrevet uofficielle guides frem til barnet næsten er voksen.