Lydbøger » Du er leder, ikke coach

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Du er leder, ikke coach Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dion Sørensen & Henrik Lind

lydbog

Introduktion

Du er leder, ikke coach tager fat i, hvordan man som leder kan få de rette værktøjer til at udvikle sig i sin lederrolle. Dion Sørensen og Henrik Lind fortæller nemlig, at mange mennesker i Danmark er blevet sat i en lederrolle, men faktisk ikke ved, hvordan de skal håndtere den på bedst mulige vis.

Lyt til denne fortælling og få de to forfatteres erfaringer og virkelighedsnære eksempler, som du selv kan benytte i dit liv. De to har nemlig store erfaringer på grund af deres arbejdsliv, som kan være nyttige for andre mennesker, der ligesom Sørensen og Lind har været sat i en rolle som leder.

Informationer:

Oplæser: Jesper Platz
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 5 timer og 23 minutter

Du er leder, ikke coach: Handling

Du er leder, ikke coach er skrevet af de to forfattere Dion Sørensen og Henrik Lind. Lyt til Du er leder, ikke coach lydbog gratis og hør om, hvordan du får de rigtige værktøjer til at udvikle dig som leder og skabe bedre resultater.

Henrik Lind er virksomhedsejer og chef, mens Dion Sørensen er HR-direktør og erhvervspsykolog. Med du er leder, ikke coach giver de to forfattere et indblik i de erfaringer, som de selv har fundet gennem deres arbejdsliv. Samtidig indeholder Du er leder, ikke coach lydbog også eksempler fra det virkelige liv. Med Du er leder, ikke coach bliver du udfordret, når det kommer til din stil som leder.

Med Du er leder, ikke coach lydbog får du også mulighed for at lære de klassiske evner, der er vigtige for en leder. De to forfattere fortæller, at selvom verden i dag er blevet mere kompleks, end da de startede på arbejdsmarkedet, så er det stadig de samme ledelsesopgaver, der eksisterer.

Lyt til Du er leder, ikke coach lydbog gratis og hør om, hvordan du som leder har ansvar og er den person, der skal gå forrest, få styr på flokken og samtidig formå at motivere og lede din gruppe hen mod det ønskede mål. Dette kræver ifølge Dion Sørensen og Henrik Lind de rette værktøjer, og dem kan du lære mere om med Du er leder, ikke coach.

Få mulighed for at give dig i kast med Du er leder, ikke coach lydbog og hør virkelighedsnære eksempler på, hvordan du kan udvikle dine kompetencer som leder og excellere i dit lederskab.

Om forfatteren: Dion Sørensen, Henrik Lind

De to forfattere Dion Sørensen og Henrik Lind har skrevet værket ved navn Du er leder, ikke coach. Det er dog langt fra første gang, at de to arbejder sammen, for siden 2011 har de to forfattere arbejdet tæt sammen omkring performancekultur og ledelseskvalitet. Sørensen og Lind beskriver selv, at de er gået systematisk til værks i Du er leder, ikke coach og har skabt et værk, der indeholder værdifuld information for ledere.

Dion Sørensen og Henrik Lind har tidligere været ansat i diverse selskaber, hvor de har arbejdet med at få virksomheden til at fungere bedre. Det er nogle af de informationer, som kan findes i dette værk.