Lydbøger » Du er nok!

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Du er nok! Lydbog

4.7/5

Forfatter: Anita Moorjani 

lydbog og e-bog

Introduktion

Du er nok! af Anita Moorjani er en meget ærlig fortælling om at hænge fast i livet med det yderste af neglene og kæmpe sig tilbage. Det fortælles nemlig i Du er nok! lydbog, at Moorjani havde lymfekræft og kunne mærke, at organerne et efter et sagde stop. Moorjani fik dig kæmpet sig tilbage og overkom denne nærdødsoplevelse.

Nu har du så mulighed for at lytte til Du er nok! lydbog gratis og høre om, hvad Anita Moorjanis nærdødsoplevelse lærte hende om at sætte pris på det liv, som man har. Moorjani fortæller i Du er nok!, at hun lærte at få en ubeskrivelig kærlighed til livet.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 6 timer og 56 minutter

Du er nok!: Handling

Med Du er nok! af Anita Moorjani får du del i en meget ærlig fortælling. Hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Du er nok! lydbog gratis, der på dansk er oplæst af Maria Stokholm. Anita Moorjani døde næsten selv af lymfekræft og oplevede, at hendes organer lige så stille at gå i stå. Det fortælles dog i Du er nok! at hun havde en nærdødsoplevelse, hvor hun fik stor indsigt i sig selv.

Lyt til Du er nok! lydbog og hør om den indsigt, som Anita Moorjani fik. Du er nok! lydbog fortæller os, at indsigten handlede om, hvorfor hun blev syg. Samtidig kan man også høre i Du er nok! lydbog, at hun følte en ubeskrivelig kærlighed til livet. Dette var det tidspunkt, hvor Moorjani vidste, at hun skulle vælge livet og arbejde hårdt for at få en chance til.

Du er nok! fortæller os, at det var præcist det, som Anita Moorjani gjorde. Mod alle odds overlevede hun, og hun har nu skrevet ned, og du kan lytte til historien lige her med Du er nok!. Her går Moorjani i dybden med sin nærdødsoplevelse. For Moorjani handler dette om at elske sig selv betingelsesløst og give slip på måde frygt og bekymringer.

Moorjani havde selv en følelse af ikke at høre til, og det er hun ærlig om i Du er nok! Lyt til denne ærlige fortælling og hør om, hvor Anita Moorjani lærte om sin nærdødsoplevelse, og hvordan du selv kan benytte hendes tanker om det gode liv.

Om forfatteren: Anita Moorjani

Anita Moorjani er forfatter til den ærlige fortælling Du er nok! I dette værk beskriver hun, at når man har valgt at leve et liv fyldt med kærlighed, så bliver man fri til at være den, som man i virkeligheden er. For sit arbejde er hun blandt andet blevet New York Times bestseller.

Moorjani har udover sin bog også skabt en hjemmeside, hvor man kan læse mere om hendes tanker. Det vigtigste budskab på denne hjemmeside er, at man skal være glad for det liv, som man har, for Moorjani mener, at dette er den bedste måde at leve sit liv på.