Lydbøger » Du går ikke alene

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Du går ikke alene Lydbog

3.9/5

Forfatter: Mari Jungstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

Du går ikke alene er en roman skrevet af den svenske journalist samt forfatter Mari Jungstedt. Mari Jungstedt er en kendt figur i mediebranchen i Sverige, da hun i flere år har arbejdet på svenske nyhedsmedier.

Spændingsromanen Du går ikke alene følger den ledende efterforsker Karin Jacobsson og den sygemeldte Anders Knutas. De to individer har en gnist mellem hinanden, som de dog skal holde i bero, da dette ikke må stå i vejen for deres arbejde. De har nemlig to store sager at tage sig af.

I en lille og rolig by forsvinder en treårig pige, som var taget med sin mor på arbejde i en frisørsalon. Ingen har set pigen forlade frisørsalonen. To uger efter dette finder de desuden et kvindeligt lig, der er gemt i et sumpområde.

De to efterforskere skal finde en morder samt en kidnapper. Eller er det samme gerningsmand, som står bag begge hændelser?

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 6 timer og 24 minutter

Du går ikke alene: Handling

Du går ikke alene er en krimiroman, som den svenske forfatter Mari Jungstedt har skrevet. Mari Jungstedt er en svensk forfatter samt journalist, og hun er en kendt svensk figur inden for mediebranchen i Sverige. Romanen Du går ikke alene er fyldt med spænding og overraskelser, og man kan med fordel lytte til Du går ikke alene lydbog gratis, hvis man vil høre mere om denne thriller.

I Du går ikke alene lydbog hører man om byen Visby, som ellers havde været en meget stille, rolig og sikker by. Men dette blev ændret en sommerdag i efteråret, hvor vejret ellers havde været så skønt. Der sker nemlig det, at en treårig pige ved navnet Vilma forsvinder. Man kan med fordel lytte til Du går ikke alene lydbog gratis, for at høre om denne hændelse.

I Du går ikke alene lydbog hører man, at Vilma er taget med sin mor på arbejde. I Du går ikke alene vides det, at Moren arbejder i Visby i en skønhedssalon. Det underlige ved omstændighederne er dog, at barnet var under opsyn og ingen andre individer på gaden omkring salonen havde set hende.

Man kan i Du går ikke alene lydbog høre, at der bliver fundet et kvindeligt lig ved en sø, to uger efter Vilma var blevet væk. Liget var blevet skjult i et sumpområde. Efterforskningen af liget bliver sat i gang og ledes af Karin Jacobsson. Hun får lidt assistance fra den sygemeldte samt deltidsarbejderen Anders Knutas. Disse to har en gnist mellem sig, som ikke må forstyrre efterforskningen af både liget samt det forsvundne barn.

For at høre hvordan det går med deres kærlighed, og om de finder både morderen af det kvindelige offer samt børnekidnapperen, kan man med fordel lytte til det ellevte værk i serien Mari Jungstedt har skrevet gratis.

Om forfatteren: Mari Jungstedt

Kerstin Mari Jungsted er født i Sverige 1962, og hun er en journalist samt forfatter. Specifikt består hendes forfatterskab af, at hun skriver værker inden for genren krimi. Forfatteren er også kendt med det forkortede navn Mari Jungstedt.

Mari Jungstedt har i flere år været journalist i flere forskellige svenske nyhedsmedier. Hun er derfor en meget kendt figur i den svenske mediebranche. Hun har blandt andet arbejdet for SVT.

Det var først i 2003 at hun påbegyndte sit forfatterskab for alvor. Hun debuterede med sin roman, der drejede sig om et seriemord på en svensk ø. I denne debutroman dannede hun nogle karakterer, som stadig bliver benyttet af forfatteren i nyere værker. Eksempelvis kriminalkommissæren i debutromanen og en journalist. Dette er eksempelvis gældende for Du går ikke alene.