Lydbøger » Du kan alt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Du kan alt Lydbog

3.6/5

Forfatter: Christian Jungersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Du kan alt er den nye store samtidsroman fra den anmelderroste Christian Jungersen. Jungersen er en af de forfattere, som man venter på i spænding for at se, hvad han udtænker næste gang. Med Du kan alt eksploderer han gennem siderne med det store spørgsmål om, hvordan vi skal forme vores liv.

Du kan alt stiller spørgsmålstegn ved omkostningerne for at skabe drømmelivet.

Det er historien om den tilsyneladende kedelige Per, som pludselig får vendt sit traditionelle liv på hovedet i kølvandet på, at hans søn flytter fra barndomshjemmet. Pers liv kan nu udforme sig præcis, som han selv ønsker det. Det store spørgsmål er bare, hvordan det så skal være?

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 21 timer og 36 minutter

Du kan alt: Handling

Du kan alt lydbog gratis lægger op til store livsforandrende valg for vores hovedkarakter Per. Hans eneste søn er flyttet hjemmefra. Da den livsbegivenhed er overstået, og har fået sin plads i minderne, træder hans hustru væk fra væggen og forlanger en skilsmisse, som afslutning på et ægteskab gennem 22 år. Oven på to livsændrende valg, som Per ikke selv havde nogen kontrol over, træffer han endnu et stort valg om at sige sit ellers sikre job op, til fordel for et liv som selvstændig i Du kan alt lydbog.

Til trods for sin personlige nedgang, vil han bruge al sin energi på at arbejde for at hjælpe andre. Med en stor interesse for terapi og personlig coaching, vil Per hjælpe sine medmennesker til et nyt liv.

Du kan alt lydbog er den ene omvæltning i livet efter den anden for Per, og han beslutter sig for, at ordet ’nej’ bliver brugt for meget. Pludselig siger Per ’ja’ til langt mere, end han måske burde.

Efter skilsmissen måtte Per finde et andet sted at bo, hvilket førte ham til en lejlighed på Vesterbro. I løbet af Du kan alt lydbog gratis møder Per en tidligere kriminel, som han – uden at tænke mere over det – inviterer til at bo sammen med sig. Som følge af en lang række andre begivenheder i Du kan alt lydbog, må Per pludselig se sig selv som en del af et iransk eksilmiljø, som ingen ellers kender til i Danmark.

Per har fundet en usandsynlig passion for livet til trods for de ellers negative valg, der blev truffet på vegne af ham, spørgsmålet er bare, hvilke omkostninger hans nye liv har?

Om forfatteren: Christian Jungersen

Christian Jungersen slog for alvor igennem på den danske litteraturscene med udgivelsen af Undtagelsen i 2004. Undtagelsen blev en bestseller på tværs af hele Europa, og Jungersen blev en fast del af den danske litteratur.

Født og opvokset i Danmark bruger Jungersen mange år på at lave research og arbejde på sine bøger. Til dato har han skrevet tre bestseller romaner, som alle har vundet hver sit antal af prestigefyldte litteraturpriser. Du kan alt er Jungersens fjerde bog, som også bliver spået til at vinde diverse flotte litteraturpriser.

Nu til dags bor Jungersen enten i Dublin i Irland eller i New York City i USA.