Lydbøger » Du skal turde elske først

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Du skal turde elske først Lydbog

4.3/5

Forfatter: Camilla Kjems

lydbog og e-bog

Introduktion

Du skal turde elske først er skrevet af den danske forfatter samt chefredaktør Camilla Kjems. Denne bog handler om temaerne mindfulness samt spiritualitet. Camilla Kjems er selv en mor til tre og har en karriere inden for redaktion, hvor hun er redaktørchef. Denne bog omhandler kvindens psyke, men kan sagtens læses selv om man ikke identificerer sig selv som hunkøn.

I Du skal turde elske først lydbog hører man forfatteren, som stiller det spørgsmål mange kvinder stiller sig selv: Hvordan kan man som kvinde leve og nyde tilværelsen, hvis man konstant føler sig presset, stresset, angst samt depressiv? Dette prøver hun at give svar på, og der er input fra andre. Der er input fra blandt andet en præst samt en terapeut.

Der gives råd til hvordan man kan få en sårbar psyke konverteret til en stærkere psyke. Man kan med fordel få Du skal turde elske først lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Camilla Kjems
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 32 minutter

Du skal turde elske først: Handling

Du skal turde elske først er en bog om mindfulness og spiritualitet, som den danske forfatter samt chefredaktør Camilla Kjems har skrevet. Camilla Kjems har i 2018 udgivet dette værk, og dette var hendes debut ind på den litterære scene. I Du skal turde elske først lydbog kommer læseren helt tæt på Camilla Kjems, og man får en dybere forståelse på ens eget liv. Du skal turde elske først kommer omkring kvindens problemer i det 21. Århundrede.

Bogen henvender sig til kvinder, men kan sagtens læses hvis man ikke identificerer sig selv som værende en kvinde. Man kan desuden med fordel lytte til Du skal turde elske først lydbog gratis.

I Du skal turde elske først lydbog stiller Camilla Kjems det store spørgsmål, som flere kvinder spørg sig selv. Både mødre, kvinder med et stressende arbejde samt helt normale unge kvinder. Spørgsmålet lyder således: Hvordan kan man i denne tid og i dette samfund fyldt med stress, depression, pres og præstationsangst stadig nyde livet som kvinde? Forfatteren samt andre medvirkendes bud kan du høre i Du skal turde elske først lydbog gratis.

I Du skal turde elske først lydbog fortæller blandt andet Camilla Kjems om hendes hverdag. Hun er både mor til tre og har en karriere som chefredaktør, livsstilsekspert samt forfatter. Hun fortæller også om sig selv, og om de psykiske problemer hun har døjet med.

I Du skal turde elske først får man også input fra andre, som prøver at besvare dette store spørgsmål. Der er input alt fra en psykolog til en præst, og til hjerneforskning. De kommer omkring hvor sårbar menneskets psyke kan være, og hvordan man kan vende dette til noget positivt og blive stærk.

Om forfatteren: Camilla Kjems

Camilla Louise Kjems er en dansk forfatter samt journalist. Forfatteren er også kendt med det forkortede navn Camilla Kjems. Camilla Kjems har uddannet sig på universitetet i København. Siden år 2008 har Camilla Kjems været redaktør for diverse magasiner samt ugeblade. Hun har også haft en række cheftitler inden for redaktion, eksempelvis hos det kvindelige ugeblad Femina.

Camilla Kjems begyndte i 2018 sin karriere som forfatter. Det var nemlig i dette år, at hun debuterede med sin bog Du skal turde elske først. De fleste kender desuden forfatteren fra medierne, da hun er en ekspert i livsstil samt en dommer i et Tv-program.