Lydbøger » Dukkebarnet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dukkebarnet Lydbog

4/5

Forfatter: Inger Gammelgaard Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er en varm og regnfuld sommerdag i Dukkebarnet, hvor en 10-årig pige findes dræbt i en affaldscontainer i Brabrand. Dette bliver startskuddet på en dramatisk efterforskning, der hurtigt viser sig at være mere kompliceret end som først antaget. Kort tid efter den unge piges lig findes i affaldscontaineren, forsvinder hendes jævnaldrende veninde nemlig også. Politiet er nu i en kamp mod tiden, inden endnu et lig dukker op.

Senere viser det sig i Dukkebarnet lydbog, at begge piger var tilknyttet et online forum, hvor de havde løjet om deres alder og talt med voksne mænd. Er der en sammenhæng, og kan efterforskerne nå at redde den unge piges liv? Lyt til Dukkebarnet lydbog gratis og følg den dramatiske fortælling.

Informationer:

Oplæser: Liselotte Krogager
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 4 minutter

Dukkebarnet: Handling

I Dukkebarnet indledes begivenhedernes gang på en varm og regnfuld sommerdag, da en blot 10-årig pige findes dræbt i en affaldscontainer i Brabrand. Det er Roland Benito, der bliver sat på opgaven af Østjyllands Politi, og han er i første omgang på bar bund. Lyt til Dukkebarnet lydbog gratis og hør historien om, hvordan Roland forsøger at finde spor i sagen.

Det høres dog i Dukkebarnet lydbog, at han ikke er den eneste, der er på sagen. Hos Dagens Nyheder er journalisten Anne Larsen nemlig ansat, og i selskab med freelanceren Kamilla Holm forsøger de også at løse sagen. Det fortælles i Dukkebarnet, at Kamilla Holm lige er blevet ramt af en personlig tragedie, og hun er nu yderst motiveret for at løse denne sag.

Der går dog ikke længe i Dukkebarnet, før historien bliver endnu mere kompliceret. Den dræbte piges veninde bliver nemlig bortført. Sagen i Dukkebarnet udvikler sig endnu mere dramatisk, da efterforskerne finder ud af, at begge forsvundne piger har været en del af et chatforum på internettet. Her bliver det fortalt i Dukkebarnet lydbog, at de har løjet om deres alder og kommet i kontakt med ældre mennesker.

Lyt til Dukkebarnet lydbog gratis og find ud af, hvor galt det kan gå, når børn er alene i chatrum på internettet. Følg med i den dramatiske efterforskning, der foregår i Dukkebarnet, for ingen ved, hvem der i virkeligheden gemmer sig bag e-mailadressen. Inger Gammelgaard Madsen har med første bog i serien om kriminalassistent Rolando skabt en spændende fortælling, som du kan give i kast med nu.

Om forfatteren: Inger Gammelgaard Madsen

Den populære danske krimiforfatter Inger Gammelgaard Madsen voksede op i Risskov nær Aarhus og uddannede sig senere som grafisk designer. Senere gav hun sig dog i kast med at skrive, hvilket i 2008 kulminerede, da hendes første krimi Dukkebarnet udkom i 2008. Året efter udgivelsen af Dukkebarnet udkom andet bind i serien ved navn ”Drab efter begæring”. Begge bøger blev udgivet på Forlaget DarkLights.

Senere udkom en lang række andre bøger. Her kan blandt andet nævnes ”Fremmed indtrængen”, ”Under skriftesegl”, ”Stjålet identitet”, ”Blodregn”, ”Falkejagt” og senest ”Nattelinjen” i 2020. I dag skriver Inger Gammelgaard Madsen ikke kun bøgerne. Hun designet også omslag og udfører markedsføring gennem sin grafiske virksomhed.