Lydbøger » Dvale

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dvale Lydbog

4.3/5

Forfatter: Camilla Grebe

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Dvale af Camilla Grebe får vi del i en stærk og dramatisk kriminalroman, der tidligere har vundet priser i både Sverige og resten af Skandinavien. Lyt til Dvale lydbog og følg med i historien, hvor vi bliver introduceret til den kun 18-årige Samuel. Det fortælles i Dvale lydbog, at Samuel er bange for at miste livet, for han har lagt sig ud med en aggressiv narkoboss og må nu flygte.

Giv dig i kast med Dvale og hør om, hvordan Samuel finder et jobopslag hos en enlig kvinde, der gør det muligt for ham at skjule sig for en tid. Giv dig i kast med Dvale lydbog gratis og find ud af, om Samuel kan klare sig med livet i behold.

Informationer:

Oplæser: Julie Berthelsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 3 minutter

Dvale: Handling

Det er den svenske forfatter ved navn Camilla Grebe, der har skrevet Dvale. I Dvale lydbog kan du få del i denne stærke kriminalroman, der endda blev nomineret i kategorien som Årets svenske krimi i 2017. Dvale var endda så populær, at den senere vandt Glasnøglen for bedste skandinaviske krimi i 2018.

Da vi bliver en del af historien, som vi følger i dette værk, så bliver vi introduceret for den 18-årige mand Samuel. Det fortælles i Dvale lydbog gratis, at Samuel er meget bange for at miste livet, for han er kommet på tværs af en aggressiv narkoboss, der vil tage livet af ham. Samuel er ifølge Dvale lydbog havnet i alle disse problemer, efter han blev smidt ud hjemmefra af sin stærkt religiøse mor.

Lyt til Dvale lydbog gratis og følg den hæsblæsende flugt, som Samuel nu er på. Under sin flugt opdager Samuel et jobopslag, hvor en kvinde søger hjælp til at tage sig af sin hjerneskadede teenagesøn. Denne lydbog beskriver, at Samuel ser dette som en mulighed for at slippe væk fra det hele og holde lav profil.

Det viser sig dog hurtigt, at ingenting i Dvale er, som Samuel forestillede sig, da han flytter ind hos den enlige kvinde. Samuel bliver nemlig hurtigt betaget af den smukke Rakel. Der går dog ikke længe i Dvale, før Samuel kommer i problemer. For politiet undersøger en drabssag i den nærliggende by, og der trækkes tråde til Samuel og narkobossen. Følg denne lydbog gratis og hør, hvordan den spændende fortælling udvikler sig.

Dvale er et værk, der er svært at lægge fra sig, når man først kommer i gang, for der er spænding fra start til slut.

Om forfatteren: Camilla Grebe

Camilla Grebe, der har skrevet Dvale, blev født i 1968 og er uddannet i økonomi. Det var dog kun kort tid efter endt uddannelse, at hun gav sig i kast med at skrive i selskab med sin søster, hvilket førte en populær krimiserie med sig, hvor vi følger psykologen Siri Bergman.

For sit forfatterskab har Camilla Grebe modtaget en række priser. Dette inkluderer for eksempel den bedste svenske krimiroman og Glasnøglen. I 2020 blev det meldt ud, at der kommer til at være en filmatisering af Grebes værk ”The Ice Beneath Her”, hvor Daisy Ridley kommer til at være i rollelisten.