Lydbøger » Dybet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Dybet Lydbog

4.8/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Ravn er tilbage for fjerde gang i Dybet, hvor han bliver sat på en af de mest uhyggelige sager til dato. Det bliver en sag, der trækker op i gamle minder, og pludselig ændrer karakter til det bestialske.

Privatopdageren Ravn er tilbage i stor stil i Dybet, og forfatter Michael Katz Krefeld beviser endnu engang, hvorfor han er en af Danmarks bedste krimiforfattere.

I Dybet må Ravn endnu engang lade hunden Møffe være alene tilbage på båden, mens Ravn arbejder på den mystiske sag om de myrdede kvinder. Hvad der blot startede med at være grufulde overfald, ender pludselig med at være brutale mord, og Ravn kan ikke længere ignorere de skarpe fakta om begivenhederne i Dybet.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 45 minutter

Dybet: Handling

I Dybet lydbog gratis er der ingen grænser for, hvor langt ondskaben vil gå. Det må Ravn indse, da han en dag står overfor en af de mest bestialske sager, han længe har haft kendskab til. En klient har kontaktet ham med henblik på at finde en tidligere skolekammerat. Der er bare det problem, at de ikke har haft nogen form for kontakt med hinanden i mere end 17 år. Alligevel er klienten ikke i tvivl om, at den tidligere skolekammerat må være bag de overfald, der har rystet København i Dybet lydbog.

I Dybet lydbog er en række kvinder blevet udsat for voldsomme og bestialske overfald, og klienten mistænker sin tidligere skolekammerat, fordi de minder om et overfald, han var med til at begå mod en lille pige engang i 1993. Et overfald, som fik fatale konsekvenser for alle involverede, og siden begge drenge blev løsladt fra deres fængselsafsoning, har de levet under falske identiteter for ikke at blive udsat for hævnangreb.

Som historien i Dybet lydbog gratis skrider frem, bliver det klart for Ravn, at de falske identiteter er tæt på umulige at optrævle, og han står med en sag og en jagt på en gerningsmand, som kan være hvem som helst. Da det seneste overfald ender i at være en drabssag også, må Ravn tage nye metoder i brug for at finde den ukendte gerningsmand, før han slår til igen i Dybet lydbog.

Ravn kan heller ikke lade være med at tænke på, hvilke motiver den ukendte gerningsmand kan have for disse overfald og mord. Er det muligt, at Ravn alligevel kender identiteten på den brutale voldsforbryder?

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

I 2007 debuterede Michael Katz Krefeld med sin første krimiroman om privatopdageren Ravn. Før stormen, som den første bog hed, vandt desuden også Kriminalakademiets debutantpris, og det er derfor ingen overraskelse, at hver bog lige siden er blevet mere populær end den forrige. Serien om Ravn tæller indtil videre seks bøger, der hver behandler en grufuld og medrivende sag, som Ravn og Møffe må opklare.

Siden afslutningen på serien om Ravn tilbage i 2019 med titlen Skytsengel, har Michael Katz Krefeld skabt en ny og lige så spændende krimiserie om politikommissæren Cecilie Mars. Læseren skal heller ikke glemme hans andre bøger i serierne om Katrine Bergman og Maja Holm, der holder samme spændingsniveau, som Michael Katz Krefeld er kendt for at skrive.