Lydbøger » Dybt vand

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dybt vand Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

Giv dig i kast med denne spændende historie, der er skrevet af Lee Child, i selskab med Jack Reacher. Her fortælles det, at Reacher ikke har nogen faste forpligtelser, som han skal tage sig af, og han ønsker allermest bare at gå ind i sig selv og glemme sin traumatiserende fortid. Dette ændrer sig dog en dag, da en række amerikanske agenter bliver sendt ind i en dødsfælde i Maine af deres overordnede.

Lyt til denne spændende lydbog og hør om, hvordan Jack Reacher må iscenesætte en plan for, hvordan han kan redde agenterne ud i tide. Der er drama fra start til slut i denne spændende fortælling af Lee Child.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 43 minutter

Dybt vand: Handling

Lee Child har med bogen Dybt vand skabt en fortælling, hvor vi følger Jack Reacher. Reacher er en mand, der lever i nuet, og han er meget rodløs. Det fortælles i Dybt vand lydbog, at Reacher ikke har en fast adresse og ingen faste forpligtelser, som han skal tage sig af. Derimod har han et brændende ønske om at gøre op med sin fortid, der har traumatiseret med. Dybt vand lydbog fortæller, at han er påvirket ind i nutiden.

Senere i Dybt vand lydbog hører vi om en kvinde ved navn Susan Duffy. Duffy er ifølge Dybt vand ansat i det amerikanske narkopoliti, og hun har et helt andet syn på tilværelsen end Jack Reacher. Duffy er nemlig en kvinde, der lever for fremtiden. Lyt til Dybt vand lydbog gratis og hør om, hvordan Duffy sender sine agenter ind i en dødsfælde i Maine velvidende om, at han har begået en stor fejl ved at gøre netop dette.

Inden længe flettes de to historieforløb sammen i Dybt vand, for Jack Reacher må iscenesætte en plan for at redde en af agenterne. Tiden i Dybt vand er knap, for agentens liv er i fare bag den kriminelle bagmands fæstning i Maine. For Reacher bliver dette et møde med en verden, der er fuld af både hemmeligheder og vold i Dybt vand.

Det er dog ikke alt, som Reacher møder, for Dybt vand fortæller også, at han inden længe står over for et uafsluttet mellemværende fra sin fortid. Lyt til Dybt vand lydbog gratis og få del i denne spændende fortælling af Lee Child. Dybt vand har spænding fra start til slut, og du kan lytte til denne spændende fortælling lige nu.

Om forfatteren: Lee Child

Lee Child blev født i 1954 i Coventry, England, og i dag er han bedst kendt som forfatter til flere spændingsromaner. Det er karakteristisk for Childs forfatterskab, at hans bøger omhandler den fiktive person Jack Reacher, der er tidligere MP-major. I sit forfatterskab har Lee Child skrevet bøger som Killing Floor, som han debuterede med i 1997, Tripwire, The Enemy og Gone Tomorrow. Det seneste skud på stammen er The Sentinel, der udkom i 2020.

Udover sit forfatterskab er Lee Child uddannet i jura fra Sheffield Universitet, hvorfra han blev uddannet i 1974. Senere fik han arbejde inden for teaterbranchen, hvor han blandt andet arbejdede som instruktør.