Lydbøger » Dyrene i Hakkebakkeskoven

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Dyrene i Hakkebakkeskoven Lydbog

4.5/5

Forfatter: Thorbjørn Egner

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis du ønsker at berige dine børn med at høre Dyrene i Hakkebakkeskoven lydbog, så kan du få en gratis prøveperiode. Hvis man ikke har prøvet at høre lydbøger før, kan det være svært at forestille sig at høre en bog fremfor at læse den. Når man først kommer i gang, finder man dog hurtigt frem til de mange fordele ved at høre bøger fremfor at læse bøger.

En fordel for ens børn vil være, at de kan slappe mere af, imens de hører lydbøger. Det kan derfor være en god ide at lade børn høre lydbøger, når de kommer hjem fra en dag fuld af indtryk, hvor de vil have brug for et afslappende element. Alternativt kan det også være en ide at lade ens børn høre lydbøger inden, at de skal sove. Ved at lade børnene ligge alene og høre lydbog, vil man ikke på samme måde forstyrre dem og derved hindre, at de finder ro.

Prøv en gratis prøveperiode ved at følge instruktionerne her på siden. Er du på udkig efter en anden populære børnebog? Så tag et kig på Kaninen der så gerne ville sove.

Informationer:

Oplæser: Susse / Poul Wold / Thomsen
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 28 minutter

Bogens handling

I Hakkebakkeskoven er der en masse forskellige dyr. Der er blandt andet Harepus, som bager kager, Klatremusen, som elsker musik, Bamsefar, som er så rar, og Skovmusen, der ville ønske, at alle i skoven var gode venner. Alle dyrene lever i fred og idyl i skoven. Skoven har en række love, som alle skal overholde, for at dyrene kan have det godt, uanset hvem de er. Freden trues dog af Mikkel Ræv, som spiser sine naboer.

På trods af at dyrenes resterende beboere er noget så forskellige, så bliver de nødt til at holde sammen for at klare sig og ikke blive spist af Mikkel Ræv. Alle kunne have det rigtig godt i Hakkebakkeskoven, hvis alle bare var venner. Hvis de store dyr lod små dyr være i fred, så kunne de hver især hjælpe hinanden for selvom, at de små dyr godt nok ikke er så store, så kan de små dyr en masse ting, som de store dyr ikke kan.

Dyrene i Hakkebakkeskoven lydbog tager en masse vigtige livstemaer op. Temaerne omhandler blandt andet at passe godt på hinanden og at holde sammen uanset hvad. Derudover er et vigtigt tema også at kunne se styrke i forskelligheder. På trods af, at børn, der hører denne bog, får alle disse vigtige temaer med i fortællingen, er bogen dog fortalt på en legende let og humoristisk måde.