Lydbøger » Efter dig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Efter dig Lydbog

4.6/5

Forfatter: Jojo Moyes

lydbog og e-bog

Introduktion

Efter dig er den stærkt emotionelle efterfølger til bestselleren Mig før dig, som fans har ventet længe på. For hvad skete der egentlig med Lou, efter hun måtte sige farvel til Will? Hvordan vendte hun tilbage til en hverdag, som langt fra var den samme, som den hun havde fundet en smule fred i.

Efter dig bringer læseren tilbage til Lous trivielle hverdag, som denne gang minder meget om den Lou, læseren mødte i starten af den første bog. 

Historien om Lou og Will har solgt millioner af eksemplarer i hele verden, og den rammer plet i hjertet hver gang. Med Efter dig forsøger Jojo Moyes at samle dit hjerte på ny igen.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 14 timer og 18 minutter

Efter dig: Handling

Efter dig lydbog er historien om, hvordan man forsøger at vende tilbage til livet igen, efter man måtte give slip på den ene person, der betød alt i verden. Det er historien om at skabe det liv, der skal vise sig at være det hele værd i sidste ende.

Efter sit møde og senere forhold med Will Traynor, er Louisa Clarks liv ikke det samme. De kendte kun hinanden i et halvt år, men det var et halvt år, der skulle vise sig at ændre Lous liv drastisk i Efter dig lydbog gratis. Siden hun måtte sige farvel til Will, har hun kæmpet for at lade ham blive i fortiden, men en ulykke bringer hende hjem til sin familie igen, og pludselig er det som om, hun må begynde forfra.

Mens Lous fysiske helbred langsomt kommer sig igen i Efter dig lydbog, har hun stadig brug for det sidste skub, der kan få hende til at leve igen. Efter en del overtalelse ender hun i en støttegruppe i kirken, hvor livets anekdoter bliver delt på lige fod med lige så horrible småkager i Efter dig lydbog gratis. Det er gennem denne gruppe, at Lou også møder Sam Fielding, en mand, der til daglig arbejder mellem liv og død, og måske forstår Lou den smule, hun har behov for.

Den smule sikkerhed, som Lou endelig lader til at få opbygget bliver dog skubbet til, da en person fra Wills fortid dukker op og vender hendes liv på hovedet endnu engang i Efter dig lydbog.

Om forfatteren: Jojo Moyes

Jojo Moyes skrev den første bog om Lou og Will i Mig før dig, som blev en international succes. Den solgte mere end fem millioner eksemplarer på verdensplan, og den sælger stadig mange eksemplarer den dag i dag. Der var blandede følelser, da hun udkom med Efter dig, men Lous historie var langt fra færdig, som det også vises.

Med Efter dig giver Moyes os en historie, der bringer to familier sammen og lærer dem, hvad det vil sige at elske igen. Der er stærke følelser på spil, som rammer læseren dybt for hver forandring og overraskelse, som Efter dig bringer med sig.