Lydbøger » Ekspeditioner

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ekspeditioner Lydbog

4.2/5

Forfatter: Tommy Heisz, Rane Willerslev

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Ekspeditioner af Rane Willerslev kan du komme med på en rejse rundt omkring i hele verden. Willerslev har nemlig en mission i livet, hvilket er at finde ud af, hvordan verden i virkeligheden hænger sammen. Dette fører ham på rejse rundt omkring i hele verden.

Tag med Rane Willerslev og broderen, Ekse, til ødemarken i den nordøstlige del af Sibirien. Lyt til Ekspeditioner lydbog og hør historier om, hvordan en bjørn angriber lejren, og følg dernæst rejsen videre til Østafrika med nye og spændende oplevelser.

Lyt til Ekspeditioner lydbog gratis, hvor Rane Willerslev har samlet de erfaringer, som han har taget med siger efter sine mange rejser.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 39 minutter

Ekspeditioner: Handling

Rane Willerslev er forfatter til Ekspeditioner og er kendt som en mand, der altid har haft én særlig mission i livet. Denne mission går kort sagt ud på, at han gerne vil ud og se, hvordan verden i virkeligheden hænger sammen. Rane har altid dette mål for øjet, og han er ikke bange for at skulle bevæge sig langt ud på kanten for at finde svar på sit spørgsmål om, hvordan verden hænger sammen.

Grundlaget for, at Rane har sat sig denne mission i livet er, at han gerne vil forstå, hvordan lokale og oprindelige mennesker levede. Faktisk var han kun 20 år den første gang, da nysgerrigheden blev for meget, og han simpelthen måtte rejse afsted. Denne første del af bogen Ekspeditioner tager ham til ødemarken i den nordøstlige del af Sibirien.

Den første spæde start på bogen Ekspeditioner fandt sted sammen med tvillingebroren ved navn Eske. Senere fandt det sted i samarbejde med andre, mens den sidste del af Ekspeditioner lydbog foregår alene.

Tag del i den dramatiske fortælling i Ekspeditioner lydbog, hvor en bjørn pludselig angriber lejren kun få sekunder fra de bange ekspeditionsdeltagere. Følg rejsen fra den sibiriske kulde og videre til Østafrika, der byder på nye og spændende oplevelser.

Fortsæt rejsen i Ekspeditioner videre til den såkaldte ”Store jagt”, som Rane bliver en del af. Her finder vores hovedperson sig hurtigt i en situation, hvor han er i risiko for at blive skudt.

Ekspeditioner lydbog har det hele, og du kan nu lytte til de mange spændende fortællinger, som Rane Willerslev har samlet.

Mediernes anmeldelser:

"Absolut læseværdig". 4 ud af 6 stjerner

Politiken

Om forfatteren: Rane Willerslev & Tommy Heisz

Ekspeditioner er skrevet af Rane Willerslev og Tommy Heisz. Allerede som 20-årig tog Rane og Eske afsted på deres første ekspedition. Siden er det blevet til mange flere, og siden hen er der også kommet flere mennesker med på diverse ekspeditioner.

Rane Willerslev er først og fremmest en eventyrer, og det er hans oplevelser, som bogen Ekspeditioner bygger på. Udover Ekspeditioner lydbog er Willerslev også både forfatter og medforfatter til diverse artikler og bogkapitler. Derudover er han redaktør på tre bogserier og har desuden udgivet selvbiografien ’On the Run in Siberia’.

Lyt til Ekspeditioner lydbog gratis, hvis du er mere til lydbøger.