Lydbøger » Elefanten der så gerne ville sove

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Elefanten der så gerne ville sove Lydbog

4.3/5

Forfatter: Carl-Johan Forssén Ehrlin

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis Ellen Elefant skal være behjælpelig med at få dit barn til at sove fremtidigt, så bør du prøve fortællingen som lydbog. Det kan være en ide at lade dit barn ligge og høre fortællingen som lydbog alene således, at man undgår at forstyrre barnet.

Fortællingen er ikke kun udelukket til brug, når man skal putte ens barn om aftenen. Man kan også sagtens bruge fortællingen i løbet af dagen, når barnet skal sove til middag eller lignende. Det kan være en rigtig god ide at skabe rutiner omkring putningen, hvor denne bog klart bør indgå i rutinen fremadrettet.

Det er muligt at høre Elefanten der så gerne ville sove lydbog gratis ved at følge anvisningerne her på siden. Husk at afmelde dig, hvis du ikke ønsker at betale for dit medlemskab inden, at prøveperioden er udløbet.

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 31 minutter

Bogens handling

Elefanten der så gerne ville sove lydbog er en godnathistorie, som kan bruges, hvis ens barn skal falde i søvn. Bogen er en efterfølger til Kaninen der så gerne ville sove. Såfremt du har haft succes med at lade dit barn høre Kaninen der så gerne ville sove inden, at barnet skal sove, så bør du helt klart prøve denne nye efterfølger. Herved kan dit barn bibeholdes i universet, men blive introduceret til en ny karakter, nemlig elefanten.

Flere millioner over hele verden, der er forældre, har haft stor gavn af bogen. Dette skyldes den simple årsag, at bogen virker. Bogen benytter nemlig en særlig søvnhjælpsteknik, der er endnu bedre og mere finpudset end i forgængeren.

I Elefanten der så gerne ville sove lydbog følger man Ellen Elefant. Ellen Elefant tager på rejse gennem en magisk skov. Den magiske skov bliver fortalt om på en eventyrlig måde, der får barnet til at slappe af og til hurtigere at falde i søvn. Ikke mindst skulle fortællingen også gerne få dit barn til at sove godt i løbet af hele natten. Der skabes et trygt univers om Ellen Elefant, som samtidig både er smukt og eventyrligt. Ellen Elefant tager dit barn med på en rejse i den magiske skov mod søvnen.

Elefanten der så gerne ville sove er i sandhed en fantastisk fortælling, der kan gøre livet som forældre langt mere behageligt. Alle forældre kender helt sikkert til, at det kan tage flere timer at putte ens barn. Dette gør sig formentlig særligt gældende om aftenen, hvis barnet er blevet lidt for overtræt. Her kan fortællingen om Ellen Elefant være en stor hjælp, da fortællingen hjælper dit barn med at falde til ro.