Lydbøger » Elefanten i rummet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Elefanten i rummet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lotte Svalgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste kender det sikkert godt. Det behøver ikke engang være noget stort. Det kan også være ganske lille, og alligevel fylde alt for meget. Elefanten i rummet tager fat på de skjulte ting, som alle ved findes, men som ingen har lyst til at snakke om.

Med Elefanten i rummet lydbog bliver du bedre i stand til at finde den normalt usynlige elefant i rummet og håndtere den. For alt for ofte bliver den blot forbigået. Og det efterlader mange dårlige ting i sine spor, som bliver endnu mere besværlige at arbejde med senere hen.

Dette er bogen til dig, der gerne vil sikre personlig udvikling i privaten såvel som på arbejdspladsen.

Informationer:

Oplæser: Karoline Munksnæs
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 5 minutter

Elefanten i rummet: Handling

Elefanten i rummet er den bog, der tager fat på noget, som ingen altid kan se. Men som alle alligevel ved eksisterer. Det kan ske hvor som helst, og hvornår det skal være. Det er lige meget, om det sker på arbejdet i et stort møde med mange problemer, der skal løses. Eller om det er derhjemme midt i en diskussion over aftensmaden. Den usynlige elefant kan vokse sig større og større, hvis den ikke bliver behandlet korrekt. Dette kan du høre mere om i Elefanten i rummet lydbog gratis på en af mange lydbogsplatforme.

Fænomenet som de fleste kalder den usynlige elefant eller elefanten i rummet, er et af de sværeste at arbejde med. Fordi det handler om de emner, som ingen kigger direkte på, men som alle alligevel ved findes. Årsagen bliver gemt væk under gulvtæppet, mens det blot vokser sig større og større. Nogle vil snakke om, hvordan de kan ignorere den, mens andre vil gøre et minimalt forsøg på at gøre den en smule mindre.

Med Elefanten i rummet lydbog har Lotte Svalgaard givet lytteren en bog, der giver konkret vejledning til at tackle disse situationer. Her får lytteren alt lige fra synlige eksempler til gode spørgsmål om, hvordan du kan reflektere og behandle den uhåndgribelige elefant.

Når du vælger at lytte til Elefanten i rummet lydbog, er det fordi, du ved, at noget ikke er, som det skal være, men du ved ikke, hvordan du skal tackle det. Det får du heldigvis hjælp til her, når ingen andre vil sætte de rette ord på problemet.

Om forfatteren: Lotte Svalgaard

Elefanten i rummet er den første og indtil videre eneste udgivelse fra Lotte Svalgaard. Hun har i flere år arbejdet med psykologiens mange facetter, og har vendt sin opmærksomhed mod lederrollen og dennes udvikling. Gennem flere år har hun fokuseret på at forbedre og udvikle forholdene mellem topledere og mellemledere.

Hendes erfaring og råd kommer nu alle til gode i Elefanten i rummet lydbog gratis, som alle kan få adgang til. Det behøver ikke kun være top- og mellemledere, der skal være i stand til at adressere det skjulte i samtalen for at gøre enhver relation bedre. Den mulighed skal alle have, hvorfor dette er bogen til det.