Lydbøger » Elskerinde i Allahs verden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Elskerinde i Allahs verden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Arne Schmidt Møller & Pia Kjær

lydbog og e-bog

Introduktion

Elskerinde i Allahs verden er skrevet af Pia Kjær i samarbejde med Arne Schmidt Møller. Værket er en selvbiografi af Pia Kjærs liv i Danmarks ekstreme miljø. Arne Schmidt Møller er en dansk forfatter, foredragsholder samt journalist. Han er kendt for at skrive værker inden for æresdrab samt kvindernes forhold i det muslimske miljø.

I Elskerinde i Allahs verden lydbog hører man Pia Kjærs fortælling om hendes to ægteskaber. Første ægteskab var med den kurdiske flygtning, hvor de begge boede i Vollsmose. Her begyndte hun at bære tørklæde, men hun blev også medlem af en ekstrem kvindegruppe med fordømmelse for andre religioner. Efter dette ægteskab flyttede hun til hovedstaden, hvor hun giftede sig med en pakistansk taxachauffør.

Man kan lytte til Elskerinde i Allahs verden lydbog gratis, hvor man kan høre at han blev dømt ti års fængsel, da han havde medvirket til æresdrabet på Ghazala Khan i september 2005.

Informationer:

Oplæser: Laura Drasbæk
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 14 minutter

Elskerinde i Allahs verden: Handling

Bogen Elskerinde i Allahs verden er en selvbiografi af den danske kvinde ved navnet Pia Kjær. Hun er også angivet som medforfatter af værket, da det er hendes beretning og hendes oplevelser. Elskerinde i Allahs verden er skrevet i samarbejde med den danske journalist samt forfatter Arne Schmidt Møller. Han er kendt for at skrive om æresdrab, men også om miljøet i de danske muslimske kvinders verden.

I Elskerinde i Allahs verden lydbog hører man om den centrale person Pia Kjær. Hun konverterede i begyndelsen af 1990’erne til islam. Hun blev samme år gift med en ung mand, som var en flygtning fra Kurdistan. De boede sammen i Vollsmose, og her levede de nogenlunde uproblematisk.

I Elskerinde i Allahs verden lydbog hører man, at det først var efter hun forlod ægteskabet, at hun indså diverse problematikker i indvandrermiljøet i Vollsmose. Hun var nemlig blevet gradvist indsat i en ekstrem radikal kvindegruppe som medlem. Her begyndte hun at bære tørklæde, men specifikt hører man om hvordan hun begyndte at fordømme andre religioner. Man kan med fordel lytte til Elskerinde i Allahs verden lydbog gratis, hvis man vil høre mere om hendes oplevelser.

Man kan i Elskerinde i Allahs verden lydbog følge Pia Kjær forlade Vollsmose. Hun bosatte sig efterfølgende i København. Her indgik hun et nyt ægteskab med en ung mand med pakistansk etnicitet, og han var taxachauffør.

Det hun dog ikke vidste var, at han havde medvirket i noget kriminelt. I 2005 blev han idømt ti års fængsel. Dette blev han fordi han var medvirken til æresdrabet på Ghazala Khan den 23. september. Man kan med fordel lytte til Elskerinde i Allahs verden lydbog gratis, hvis man vil høre mere om denne situation samt hendes oplevelser.

Om forfatteren: Arne Schmidt Møller & Pia Kjær

Arne Schmidt Møller er født i 1955, og han er en dansk forfatter. Han holder også foredrag om sine værker. Han er uddannet inden for journalismens verden, og har blandt andet arbejdet som reporter i kriminelle sager. I begyndelsen af 2000’erne var hans forfatterskab meget aktivt. Forfatteren har fokuseret på at skrive bøger om kvinder i det danske muslimske miljø samt æresdrab.

Pia Kjær er angivet som forfatter i bogen Elskerinde i Allahs verden. Dette er hun fordi bogen er en biografi om hende selv og hendes liv i et meget ekstremt miljø. Hun fortæller også om sine ægteskaber, og hvordan hun konverterede til islam.