Lydbøger » En dag skinner solen også på en hunds røv

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En dag skinner solen også på en hunds røv Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sanne Munk Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Det kan være utrolig svært at være ung. Der er mange ting, der påvirker ens hverdag, og som man hele tiden skal tage stilling til. Det er også problemet for Alma i En dag skinner solen også på en hunds røv. For Alma har svært ved at finde rundt i sine problemer og ikke mindst, hvordan hun skal finde løsninger på dem.

Man skulle tro, hun kunne få hjælp fra sine forældre, men Almas mor er blot et af hendes mange problemer. En dag skinner solen også på en hunds røv lydbog fortæller en ganske realistisk fortælling om, hvordan det er at være ung.

Informationer:

Oplæser: Dorrit Stender-Petersen
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 4 timer og 59 minutter

En dag skinner solen også på en hunds røv: Handling

En dag skinner solen også på en hunds røv fortæller en på overfladen almindelig historie om at være ung. Men selvom den er almindelig, er den også alsidig. For der er problemer, som langt de fleste teenagere kan spejle sig i på den ene eller anden måde.

Alma har det ganske godt, når man ser på overfladen af hendes liv. Hun kan tjekke mange bokse af, som historien udfolder sig i En dag skinner solen også på en hunds røv lydbog. Hun har en virkelig sød søster.

Desværre hjælper det ikke på det hele, at søsteren hele tiden lander i alverdens problemer. Det gør det heller ikke nemmere, at Almas mor ikke er nogen stor hjælp at hente. For det meste er hun bare ligeglad med alting. Men historien fortæller også om positive ting. Og du behøver blot at klikke videre til en af udvalgte platforme, hvor du kan lytte til En dag skinner solen også på en hunds røv lydbog gratis.

Foruden sin problematiske familie har Alma nemlig også både en slyngveninde og en virkelig sød kæreste. Alma kan altså tjekke hele tre felter af i sin unge liv. Men det er tre kasser, der også kan være svære at holde styr på, som du kan høre mere om i En dag skinner solen også på en hunds røv lydbog.

For Alma er det store spørgsmål, hvem hun egentlig er rigtig forelsket i. Er det hendes søde kæreste? Eller er det måske hendes bedste veninde? Det er den slags problematikker, der kan gøre det helt vildt svært for Alma bare at være Alma. At være ung pige er i det hele taget sværere, end de fleste regner med.

Om forfatteren: Sanne Munk Jensen

Sanne Munk Jensen har skrevet ufatteligt mange imponerende ungdomsromaner i sin karriere. En dag skinner solen også på en hunds røv er en af hendes tidligere værker, hvor der bliver set tilbage på en barndom og en uskyldig ungdom. Lige inden der bliver truffet en lang række valg, som river den uskyld væk under dem.

Historien fortæller både om kærester og kollektiver. Men den fortæller lige så meget om engangsknald, trekantsdramaer og alt det andet, der er med til at påvirke en ung pige, som stadig forsøger at finde sig selv. Alt det kan du blive underholdt med fra en af udvalgte lydbogsplatforme, hvor du kan lytte til En dag skinner solen også på en hunds røv lydbog gratis.

Hvis du var fan af En dag skinner solen også på en hunds røv, bør du tage fat på En dygtig havfrue bagefter.