Lydbøger » En dag vil vi grine af det

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En dag vil vi grine af det Lydbog

4.3/5

Forfatter: Thomas Korsgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

En dag vil vi grine af det er den anden historie i serien om Tue og det særprægede liv, som han må indfinde sig i. Læserne kunne første gang møde Tue i Hvis der skulle komme et menneske forbi, og nu fortsætter Tues liv på flere grove områder i En dag vil vi grine af det.

En dag vil vi grine af det er en historie om familielivet. Det er et billede af, hvordan nogle familier har det, når det lader til, at livet viser sig fra sin værste side. Når forældrene ikke har overskuddet eller energien til at være forældre, og børnene bliver overladt til sig selv. Det er en historie om at opdage, at der findes mere end sit barndomshjem.

Informationer:

Oplæser: Thomas Korsgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 54 minutter

En dag vil vi grine af det: Handling

En dag vil vi grine af det lydbog er historien om en familie, som en dag finder de penge, de har måtte leve i underskud af i flere år. Det er historien om endelig at få det, som man altid har længdes efter. Men spørgsmålet er stadig, om det er nok til at sørge for en lykkelig slutning i det lille hjem, der ligger når den lange grusvej ender i udkanten af Skive? Det er spørgsmålet, som En dag vil vi grine af det lydbog gratis tager fat på, når historien om Tue fortsætter.

Hele sit liv er Tue vokset op sammen med en familie, hvor de voksne aldrig rigtig har haft overskuddet til deres børn. Af samme årsag er børnene ofte blevet overladt til deres eget selskab i en hverdag, som blev præget af ensomhed. Det blev en hverdag, hvor vold blev en skræmmende og forventelig del, både når det gjaldt psykisk og fysisk vold i En dag vil vi grine af det lydbog.

Siden læseren sidst mødte Tue for første gang, har Tues mor fået en betragtelig erstatning. Det er som kompensation for en tidligere arbejdsskade, og hele familien er nu overbevist om, at alting bliver meget bedre. Men er det i virkeligheden nok, at der er penge nok til en familie før, at de kan føle sig som en familie? Kan en stor mængde penge virkelig slette alle de minder fra en barndom, som hjemsøger i det skjulte?

En dag vil vi grine af det lydbog gratis er Tues historie, men samtidig er det et billede af, hvordan enkelte familier har det. Den slags familier, der har det hårdt, og hvor intentionerne aldrig helt lever op til realiteten af livet. Især ikke når barndommen forsvinder dag for dag, og Tue opdager, at når grusvejen slutter, findes der langt mere i En dag vil vi grine af det lydbog.

Om forfatteren: Thomas Korsgaard

Thomas Korsgaard imponerede hele Danmark med sin første udgivelse, Hvis der skulle komme et menneske forbi, hvor han første gang præsenterede os for Tue. Nu fortsætter Tues historie i En dag vil vi grine af det, og bagefter kan du læse Tues slutning i Man skulle nok have været der.

Siden Korsgaard debuterede med den første bog tilbage i 2017, er det gået hurtigt for ham. Trilogien om Tue har imponeret et hav af læsere, og bøgerne er solgt til udgivelse i fire andre lande.

I februar 2022 vandt Korsgaard endda De gyldne laurbær for sit forfatterskab. Trilogien om Tue er desuden også blevet opkøbt til at skulle laves til film af Nordisk Film.