Lydbøger » En dans med drager

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En dans med drager Lydbog

4.9/5

Forfatter: George R.R. Martin

lydbog og e-bog

Introduktion

En dans med drager fletter ufatteligt mange historier sammen, men det er endnu ikke tid til en afslutning. Der er tegn på oprør i hele landet, mens Lannister familien forsøger alt, hvad de kan for at holde fast på den smule magt, de efterhånden har fået krammet på.

Dramaet i serien om En sang om is og ild tager til, og det fornemmes, at der bliver bygget op til store opgør og store kampe, der kommer til at have betydning for langt de fleste karakterer i En dans med drager. Som titlen indikerer, får Daenerys og hendes drager også mere og mere indflydelse, som de vokser sig større og større.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy
Længde: 41 timer og 21 minutter

En dans med drager: Handling

En dans med drager lydbog byder på kendte karakterer, men også nye udfordringer. Vesterøerne er i oprør, og riget har ikke været mere splittet, end det er nu. Hvilket betyder, det er sårbart for alt og alle, der måtte have dystre intentioner om at kæmpe sig frem til magten i En dans med drager lydbog gratis. Det er muligt, at Stannis Baratheon vandt Slaget ved Muren, men der er stadig behov for beskyttelse og nye alliancer.

Baratheon ser sig nødsaget til at indgå i samarbejde med Jon Sne og Nattens Vogtere, da det virker som den eneste løsning til at kunne modstå de fjender, der konstant bliver ved med at true dem, jo længere nordpå de bevæger sig i En dans med drager lydbog.

I mellemtiden er Baratheon også rejst ud for at forsøge at forene resten af parterne i Norden, for kun på den måde vil de kunne gå i kamp mod det brutale Lannister-dynasti i En dans med drager lydbog gratis.

Men alt er heller ikke positivt i Lannister-familien. Cersei er blevet fængslet, og det falder til Kevan Lannister at holde sammen på familien og magten, mens de alle forsøger at komme sig på mordet af deres elskede Tywin Lannister.

I mellemtiden kæmper Daenerys Targayen flere og flere interne kampe i sit land. Modstandsbevægelsen bliver ved med at røre på sig, men hun har alt for travlt med at holde øje med sine elskede drager, der vokser og vokser både i størrelse og temperament i En dans med drager lydbog. Dette bliver en fortælling, der rummer drama og kampe for liv og død.

Om forfatteren: George R.R. Martin

George R. R. Martin kan til dels takke filmatiseringen af Game of Thrones for sin forfattersucces. Siden bogserien fik sin debut på tv-skærmen, er salgstal steget betydeligt, og efterspørgslen på flere bøger i serien stiger, for hvert år der går, og Martin endnu ikke har fået skrevet næste bog i serien.

En dans med drager er den femte bog i serien, som tv-serien da også følger forholdsvis tæt. Men den opmærksomme læser eller tv-seer, vil nemt kunne lægge mærke til ændringer. Uanset om du har set tv-serien eller læst bøgerne, kan du være sikker på at komme med på et eventyr uden lige, hvis du læser En dans med drager.