Lydbøger » En digters død

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En digters død Lydbog

3.7/5

Forfatter: Lars Kjaedegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Den krimifyldte roman En digters død er andet værk i serien om Agnes Hillstrøm. Værket er skrevet af den danske forfatter ved navnet Lars Kjædegaard, og han har siden 1980’erne skrevet adskillige prisvindende romaner, der har taget både Danmark samt udlandet med storm.

Agnes bliver sammen med Otto sat på en besynderlig sag. En ung forfatter bliver fundet død i sit eget hjem, og omstændighederne er yderst bizarre, specielt efter hvad obduktionen viste. De bliver nødt til at forhøre den afdødes familie, og her gør de sig også et mærkværdigt fund. Selve sagen er så rodet, at Agnes liv påvirkes og ændres for evigt efter opklaringen.

Informationer:

Oplæser: Lars Kjaedegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 3 timer og 37 minutter

En digters død: Handling

Den danske forfatter ved navnet Lars Kjædegaard har med romanen En digters død igen uddybet det kriminelle univers om Agnes Hillstrøm. En digters død er nemlig andet værk i serien om Agnes Hillstrøm, og de mærkværdige fund hun gør sig ved drabssager. Og denne sag er særdeles unik. For at høre mere om hendes fund og observeringer, kan man lytte til En digters død lydbog gratis.

I En digters død lydbog hører man, at der bliver foretaget en obduktion. Obducenten gør sig også et mærkværdigt fund på det den døde krop, og denne information deles videre til Agnes samt politiet. Agnes havde løftet ligets højre arm, og her så hun et stikmærke.

Ved at lytte til En digters død lydbog erfarer man, at den kommende debuterende forfatter ved navnet Linnea Mogensen er fundet død. Hendes forældre havde fundet hende død i sin lille bolig på Sjælland. Obduktionen konkluderer at hun døde af en overdosis af hormonet insulin.

Samtidigt hører man i En digters død lydbog, at Linnea akkurat havde fundet et forlag der ville udgive hendes debutroman Den grønne kat. Forlaget ved navnet FJORD må nu selv tage nogle beslutninger for Linneas veje, og dette er svært.

Agnes forhører sammen med Otto Linneas familie samt omgangskreds, og her gør de sig et tankevækkende fund. På et plejehjem i Fredensborg er fasteren Gudrun bosat, og her er der også en ansat, der har en nær forbindelse til Linnea.

Efterforskningen byder på mange risikable samt konstante ændringer, som også får en påvirkning på Agnes egen personlighed. Agnes liv ændres for altid, efter hun har opklaret sagen.

Om forfatteren: Lars Kjaedegaard

Lars Kjædegaard er født i Danmark i midten af 1950’erne. Lars Kjædegaard er en veluddannet dansk forfatter, der længe har været en fremtræden figur på den litterære scene, både i Danmark samt i udlandet. Forfatteren har desuden opnået en kandidatgrad i litteraturvidenskab samt engelsk. Og denne uddannelse har specielt smittet af på hans værker, da han formår at skabe nogle særdeles fangende samt unikke romaner.

I begyndelsen af 1980’erne debuterede Lars som forfatter, da han udgav romanen ved titlen Sidste år. Efterfølgende har hans forfatterskab ikke været sat på pause, og han har skabt flere romaner såsom En digters død. Man kan lytte til En digters død lydbog gratis.

For sine romaner har forfatteren modtaget adskillige legater, nomineringer samt litterære priser. Eksempelvis modtog han i 2004 kulturprisen fra Helsingør Kommune.