E-bøger » En dødssyg ven

En dødssyg ven E-bog

4/5

Forfatter: Daniel Zimakoff

e-bog

Introduktion

En dødssyg ven indledes med, at Olivers bedste ven, Oskar, har forladt klassen. Det ser nu ud til, at Oliver skal tilbringe resten af skoleåret i kløerne på Sebastian og resten af slænget. Men hvad sker der, når den kranieblege Vitus med kemofrisuren bliver Olivers nye sidekammerat? Og hvad med den smukke, nye pige i parallelklassen ved navn Linnea? Følg med i alle disse historieforløb i En dødssyg ven.

Alle de mange ender, der opstår i løbet af En dødssyg ven lydbog mødes, da årgangen skal på lejrtur senere på skoleåret. Følg fortællingen i En dødssyg ven lydbog gratis og se, hvordan det hele udspiller sig. Hør om fjendskab, kærlighed og venskab i denne spændende fortælling af Daniel Zimakoff.

Informationer:

Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger

En dødssyg ven: Handling

En dødssyg ven er navnet på en bog af Daniel Zimakoff, hvor vi følger Oliver. Oliver er en dreng, hvis bedste ven, Oskar, nu er rejst til den anden side af Jorden med sine forældre. Som et resultat af dette, føler Oliver sig nu forladt og ensom. For Oliver betyder det også et farvel til at være i toppen af klassen hierarki, for efter Oskars farvel, er der nu andre, der tager over.

I En dødssyg ven får Oliver hurtigt en ny sidekammerat ved navn Vitus, der har kræft. Vitus beskrives som en kraniebleg dreng med en kemofrisure, og Oliver er ikke særligt imponeret af, hvad han ser. Oliver frygter, at han kommer til at tilbringe resten af året med at blive plaget af Sebastian og de andre bøller, der nu befinder sig i toppen af hierarkiet.

Hele historien i En dødssyg ven bliver kun intensiveret, da den nye pige Linnea starter i parallelklassen. For Oliver bliver hurtigt forelsket i hende, men værre er det, at Sebastian også forelsker sig i den samme pige. For Sebastians drillerier bliver kun mere ondskabsfulde, da Linnea også viser interesse i Oliver.

En dødssyg ven lydbog fortæller os herefter, at hele årgangen skal på lejrtur og overnatte, men Vitus får det værre og bliver indlagt på Rigshospitalet. Efter en række begivenhedsfulde dage på lejrturen tager Oliver afsted mod Rigshospitalet for at besøge sin nye bedste ven Vitus.

Følg med i, hvordan historien udvikler sig i En dødssyg ven lydbog gratis og find ud af, hvordan kærlighedstrekanten ender, og hvad der sker med Vitus.

Om forfatteren: Daniel Zimakoff

Daniel Zimakoff er forfatter til bogen En dødssyg ven. Faktisk begyndte han ikke at skrive, før han rundede de 30 år. Sidenhen har han skrevet to romaner, der er henvendt til et voksent publikum. Disse romaner findes inden for krimigenren og er karakteriseret ved at indeholde realistiske handlinger og personer. Derudover har Zimakoff skrevet et stort antal bøger, der er skrevet til et yngre publikum.

Zimakoff modtog i 2004 Kulturministeriets Børnebogspris for sin udgivelse af En dødssyg ven. Sammen med sin kone, Ida-Marie Rendtoff, har parret udgivet bogen Strømsvigt – Sofia og Tobias. Derudover har Zimakoff selv udgivelser som Det tårnhøje helvede, Bedste fjender og Fuldfart festival på CV’et.

Du har mulighed for at lytte til den prisvindende En dødssyg ven lydbog.