Lydbøger » En familietragedie

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En familietragedie Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mattias Edvardsson

lydbog og e-bog

Introduktion

En familietragedie er en forvirrende, men vanvittigt spændende roman om et hav af mennesker, der mødes på kryds og tværs. Der er familieopgør af enhver art, og læseren bliver forført af det ene dramaudspil efter det andet.

En familietragedie tager fat på mange forskellige familietragedier, som ikke nødvendigvis behøver at være fatale. Alligevel sker der næsten altid en eller anden form for forbrydelse, som en eller anden skal betale en pris for. Spørgsmålet i En familietragedie er blot, hvem der ender med at betale prisen? Læseren bliver revet med fra start, når En familietragedie spinder et net af historier, der til sidst skal passe sammen.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund, Line Hesdam, Sara Hjort Ditlevsen & Pelle Emil Hebsgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 56 minutter

En familietragedie: Handling

I En familietragedie lydbog møder vi først Bill. Bill er enkemand, og siden hans hustru døde, har det været svært i familien på mere end en måde. Foruden det store savn til sin hustru og moderen til sin datter, må han nu indse, at de økonomiske omkostninger er ved at hale ind på dem. Men som den eneste forsøger til sin datter, er det svært at finde muligheder for at tjene lidt ekstra til en i forvejen stram økonomi. Bill ser ingen anden udvej, end at leje et værelse ud i deres hjem. 

Det bliver den unge studerende, Karla, som lejer sig ind hos Bill i En familietragedie lydbog gratis. Karla kommer fra et dårligt forhold til sin mor, hvis misbrug har ødelagt deres forhold. Derfor er det en lettelse for Karla at kunne leje et værelse hos Bill, samtidig med hun forsøger at tjene lidt ekstra penge til sin jurastudier. Det gør hun med et lille rengøringsjob for en holden børnelæge og hans hustru i En familietragedie lydbog.

Men ægteparret Steven og Regina har tilsyneladende ikke det perfekte ægteskab. I En familietragedie lydbog gratis begynder Karla at undre sig over, hvorfor Regina tilbringer så meget tid alene i sit mørklagte soveværelse.

En familietragedie lydbog præsenterer også læseren for Jennica, som lige har mødt manden fra hendes drømme på Tinder. Der er bare et problem. Steven har glemt at fortælle Jennica, at han stadig er gift med Regina.

Af uransagelige årsager begynder ting at pege i Bills retning, da både Steven og Regina bliver ofre for en mordforbrydelse. Spørgsmålet er blot, hvordan Bill passer ind i den indviklede sag, som endte med at tage livet af to tilsyneladende glade ægtefæller?

Om forfatteren: Mattias Edvardsson

Mattias Edvardsson er forholdsvis ny på den svenske krimiscene, men ikke desto mindre har han forfattet en række store psykologiske thrillere, som kan få enhver til at bide negle. På dansk kan vi indtil videre kun blive forvirret og revet med af historierne i En familietragedie, Gode naboer og En helt normal familie. Til fælles for mange af Edvardssons krimier er aspektet af den helt almindelige hverdag, som pludselig forpurres af det ukendte.

Hvis du er til psykologiske krimier, hvor du har svært ved at finde hoved og hale i handlingen, men alligevel bliver revet med fra start til slut, er Mattias Edvardsson i særdeleshed en forfatter, du bør undersøge.