Lydbøger » En fransk affære

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En fransk affære Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jennifer Bohnet

lydbog og e-bog

Introduktion

En fransk affære handler om at vende tilbage til sin hjemby kun for at opdage, at alt man troede, man vidste, faktisk ikke er sådan. Jennifer Bohnet har skrevet en medrivende og forførende historie om en lille by i Frankrig, hvor ikke alting er, som det ser ud i første omgang.

En fransk affære er historien om Belinda, der lever livet, som hun altid har ønsket sig. Hun har levet sit liv i fulde drag, og nu kan hun blot nyde sin tilværelse præcis, som hun gerne vil. Indtil hendes chef stiller hende en ny opgave, som hun ikke kan sige nej til i En fransk affære.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 15 minutter

En fransk affære: Handling

En fransk affære lydbog er en sød historie om at finde tilbage til den person, man troede, man havde glemt, at man var. Nogle gange skal der helt andre oplevelser til, før den realisation kan opnås. Det er hvad, der sker for Belinda Marshall i En fransk affære lydbog gratis. Indtil nu har Belinda nydt sit liv i fulde drag. Hun har levet præcis, som hun havde ønsket sig, og nu kan hun nyde sit liv med sine børn og dertilhørende børnebørn. Alt er som det skal være i En fransk affære lydbog.

Men det ændres, da Belindas chef giver hendes ansvaret for et nyt projekt. Belinda bliver mildest talt chokeret, da hun bliver bedt om at rejse tilbage til Bretagne. I sin barndomsby får hun til opgave at forvandle en slidt og ikke mindst gammel campingplads. Chefens ønske er, at det skal være den hotteste nye feriedestination med glamourøse opgivelser til den kommende sæsonstart i En fransk affære lydbog gratis.

Belinda er ikke en, der siger nej til opgaver, og hun rejser modvilligt tilbage til Bretagne, hvor gamle minder straks begynder at komme frem i lyset igen. Men som minderne begynder at overvælde Belinda, må hun indse, at der måske er dele af hendes familiehistorie, som hun måske ikke kender nær så godt alligevel.

Nu må Belinda gøre op med sig selv, om hun kan forsone sig med sin fortid med håbet om at genfinde lykken og en ny kærlighed i en by, som hun for mange år siden betragtede som sit hjem. En fransk affære lydbog lægger vægt på, at enhver rejse skal udføres med kærlighed i hjertet.

Om forfatteren: Jennifer Bohnet

Jennifer Bohnet har boet i Frankrig det meste af sit liv, hvorfor det falder hende helt naturligt at skrive romaner om landet. I sin karriere som forfatter har Bohnet skrevet for mange magasiner i Storbritannien, og mange af hendes artikler og historier er blevet udgivet i lande som Sverige, Sydafrika og helt nede i Australien. 

Bohnet er medlem af The Romantic Novelists’ Association, og det er derfor ikke svært at forstå, at langt de fleste af hendes romaner indeholder en grad af romantik i den ene eller anden forstand. Foruden En fransk affære kan du blandt andet læse Den franske villa eller Vores sommer i Provence.