Lydbøger » En gylden korkprop

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En gylden korkprop Lydbog

4.6/5

Forfatter: Iben Hjejle & Espen Strunk

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste danskere ved, hvem Iben Hjejle er. Hvis ikke som skuespiller, kender de hende som foredragsholder og meget mere. En gylden korkprop er Iben Hjejles egen personlige fortælling om et liv, som ikke helt blev, som hun havde forventet det. I dag er hun en af Danmarks med særprægede skuespillere af sin generation, men sådan har det ikke altid været. 

Iben Hjejle har selv forfattet bogen En gylden korkprop, og det mærkes tydeligt hele bogen igennem. Der er lige dele seriøsitet, som der tant og fjas. En gylden korkprop lydbog følger Iben Hjejle gennem hendes karriere og privatliv og de rutsjebaneture, som begge har været udsat for, og hvordan Iben er kommet ud på den anden side, som den robuste personlighed, hun er i dag.

Informationer:

Oplæser: Iben Hjejle
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 12 minutter

En gylden korkprop: Handling

En gylden korkprop lydbog starter med, at Iben Hjejle ved et tilfælde – måske, måske ikke – tømmer en kasse med en portion gamle manuskripter lige ned i en stor skraldespand. Det er Ibens første trin på en voldsomt stigende selvransagning. Det er en personlig rejse, som tager hende tilbage til hendes barndomshjem i 1970’erne og mange andre steder gennem hendes liv.

Gennem hele En gylden korkprop er vi med Iben Hjejle på en personlig rejse, som har været præget af mange forskellige valg og fravalg, som alle sammen handlede om at være tro mod sig selv – også når det var svært at genfinde sig selv.

En gylden korkprop lydbog gratis fortæller om Iben Hjejles imponerende skuespillerkarriere, som blandt andet tog hende til Hollywood. Det var en karriere, som pludselig fik raketfart. Ikke mindst da hun blev fast inventar i den vanvittigt populære Tv-serie Klovn.

Men selv da karrieren var på sit højeste, da måtte privatlivet lide for kunsten. En gylden korkprop lydbog er også Ibens måde at finde tilbage til sig selv, en rejse, som hun har brugt mange år på efterhånden. Det er en rejse, som har været svær. Især når man har været så stor en del af mediernes søgelys, bare fordi man danner par med en bestemt komiker.

En gylden korkprop lydbog gratis er en medrivende og personlig fortælling med Iben Hjejles ærlige humor, som fylder hvert kapitel. Gennem hvert kapitel er læseren med på vejen til at finde den nye dør, som Iben Hjejle finder sig mest tilpas med at træde igennem for at kunne blive ved med at genkende sig selv.

Om forfatteren: Iben Hjejle & Espen Strunk

Langt de fleste af os kender Iben Hjejle fra de mange år, hun har tilbragt på den danske film- og tv-scene. Hun er et kendt ansigt, som så mange andre ofte har glemt at stå ved sig selv. Det forsøger hun nu at finde tilbage til med En gylden korkprop i samarbejde med Esben Strunk.

Esben Strunk har tidligere været med til at skrive biografier af andre prominente danskere så som Søren Kragh-Jacobsen og endnu større personligheder som Nick Cave.

En gylden korkprop er Iben Hjejles første selvbiografi, og der lægges mange kort på bordet om et liv, der har budt på lidt af hvert. Det kommer ikke som nogen overraskelse efter at have hørt Iben Hjejle i diverse podcast og foredrag, at hun er dygtig til at fortælle en interessant historie – også når det er om hende selv.