Lydbøger » En hæderlig mand

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En hæderlig mand Lydbog

4.1/5

Forfatter: David Baldacci

lydbog og e-bog

Introduktion

I En hæderlig mand lydbog præsenteres vi for den uforglemmelige Aloysious Archer. Alene navnet er ikke til at glemme, og det samme er gældende om den sindsoprivende historie, som udfolder sig i En hæderlig mand. 

Kalenderen skriver år 1949. Det er en svær tid for alle, som skal finde tilbage efter mange år med krig. Især for Archer, som er krigsveteran, og som var en aktiv del af Anden Verdenskrig. Men nu står han på tærsklen til en nyt liv, som han egentlig gerne vil leve så begivenhedsfattigt som muligt.

Archer er En hæderlig mand, til trods for den prøveløsladelse, han netop ser sig selv i. En prøveløsladelse som straks sender al mistanke mod ham, da Poca City opdager et mordoffer. Selvom Archer var fængslet for en forbrydelse, som han aldrig selv begik, må han nu stå til ret for de mange mistanker for det nye mordoffer.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 6 minutter

En hæderlig mand: Handling

En hæderlig mand lydbog gratis tager os med tilbage til slutningen af 1940’erne og de besværlige tider, som mange levede under. Det gør det ikke nemmere for krigsveteranen Aloysious Archer, at han står med en håndfuld af regler, som han skal leve op til som prøveløsladt. Ingen gider at høre på eller tænke over, at han faktisk aldrig begik den forbrydelse, som han var fængslet for i En hæderlig mand lydbog.

Det eneste folk ser, er stemplet med prøveløsladelse. Hvilket blot skinner endnu mere igennem i byen Poca City, da et mordoffer bliver opdaget. Archer må indse, at han selv må bruge alle kneb for at finde den sande morder, inden han bliver sendt tilbage til fængslet, for endnu en forbrydelse han ikke begik.

En hæderlig mand lydbog gratis er den første i en ny krimiserie fra den anmelderroste krimiforfatter, David Baldacci. Vi bliver præsenteret for Archer, som pludselig skal begå sig i en verden, der er langt mere kompliceret og farlig, end den han kendte fra sin tid før krigen. Hvilket ikke siger så lidt. 

En hæderlig mand lydbog er begyndelsen på et nyt liv for Archer. I takt med han påtager sig et nyt job, må han indse, at det liv kan smutte ud mellem fingrene på ham hurtigere end forventet. Det umiddelbare nemme job med at indsamle gæld for en kunde, viser sig hurtigt at være en farlig karriere, især for en som Archer, der er noteret som prøveløsladt.

Sammen med Archer bliver læseren taget med på en hæsblæsende sag om et brutalt mord, som En hæderlig mand ikke bør stå til ansvar for.

Om forfatteren: David Baldacci

David Baldacci har skrevet fem andre krimiserier, hvor En hæderlig mand er en nye serie om Archer, og det bliver den sjette serie i rækken. Han begyndte at skrive sine første historier som barn, da hans mor forærede ham en notesbog og en blyant i håb om at få lidt fred. Det skulle vise sig at blive begyndelsen på en lang og produktiv karriere, som til dato dækker over mere end 40 romaner.

Mange af disse har nået status som internationale bestsellere, og en række bøger er allerede blevet adapteret til filmlærredet og TV. Baldacci er oversat til mere en 45 sprog, og der er god grund til, at han bliver anerkendt som en fabelagtig thrillerforfatter, som kan få dig ud at sidde på kanten af stolen.