Lydbøger » En helt normal familie

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En helt normal familie Lydbog

4.4/5

Forfatter: Mattias Edvardsson

lydbog og e-bog

Introduktion

En helt normal familie er historien om en mistanke, der er med til at så splid blandt en familie, og ikke mindst alle omkring denne familie. Det er historien om Stella, som ved at være det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, pludselig befinder sig som den primære mistænkte for et mord.

I En helt normal familie udspiller historien sig mellem Stella og hendes forældre, der kæmper indædt for at komme mistanken til livs i et desperat forsøg på at beskytte Stella og hele familiens hemmelige fortid.

Men hvor langt er de alle villige til at gå for at beskytte fortiden og de sandheder og løgne, som gang på gang bliver blandet sammen i En helt normal familie.

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg, Carsten Bjørnlund & Silje Shearman Poulsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 1 minut

En helt normal familie: Handling

En helt normal familie lydbog starter på en legeplads i den lille by Lund. Her bliver en trediveårig mand pludselig fundet død. Men det er tydeligt, at det ikke blot er et uheld. Manden er blevet dræbt, faktisk er han blevet stukket ned. Et enkelt vidne står frem og udpeger straks en mistænkt. 19-årige Stella var tilfældigvis til stede på legepladsen på det forkerte tidspunkt, og nu er hun mistænkt for at have slået en mand ihjel i En helt normal familie lydbog gratis.

Men hvilket motiv har denne unge kvinde for at slå en ældre forretningsmand ihjel på denne måde? Det er spørgsmålet på alles læber i En helt normal familie lydbog. Mens alle snakker og mistænker Stella, kæmper hendes forældre en indædt kamp for at beskytte og rense deres datter for alt. Når faderen er præst og moderen er forsvarsadvokat, burde det ikke være et større problem. Men dag for dag vokser fordømmelsen fra resten af byen i En helt normal familie lydbog gratis. Det gør det svært for Stellas forældre, for deres baggrund skulle nødig komme frem i lyset også.

En helt normal familie lydbog er fortalt fra alle tre synsvinkler af Stella og hendes forældre. På den måde bliver det op til læseren selv at finde ud af, hvem der er de virkelige skyldige. Samtidig falder Stellas liv mere og mere fra hinanden, og hele familiens løgne begynder at dukke op til overfladen. Indtil de kun har et ubesvaret spørgsmål tilbage: hvem er den virkelige skyldig for mordet på legepladsen?

Om forfatteren: Mattias Edvardsson

Mattias Edvardsson har endnu engang skrevet en nervepirrende dramafortælling om en familie, der er tæt på at gå i opløsning. De delte synsvinkler bogen igennem er med til at så tvivl i hvert kapitel, samtidig med de tvinger læseren til at nærstudere sine egne kære.

En helt normal familie er en sindsoprivende spændende fortælling om et familiedrama. Bogen har overbevist Sverige om Mattias Edvardssons evner som thriller-forfatter, og nu er hans popularitet ved at indtage resten af verden.

Danskerne kan allerede fortsætte deres thrillerbesættelse af bøger fra Edvardsson med titler som En familietragedie eller Gode naboer. Du skal blot være forberedt på, at intet er som det ser ud til, og det er først ved sidste vendte side, at du måske har fundet de rette svar.